Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Има надежда и за татковината

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има надежда и за татковината

Скоро видях уникална гледка. Черен джип X5 с всичките му там затъмнени прозорци и ала бала,караше с бясна скорост по Витоша на трамвайните релси. Нищо ново ще кажете,обичайна гледка,НО една полицейска астра го гонеше с включена сигнализация.Абе като по филмите.Може и да има надежда значи...

Само да не са били част от охраната му?!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Jimy написа:
        Гонеха си го бре,като в Маями вайс. Всъщност за втори път виждам на живо полиция да гони някой.За толкоз години. Ама първия път беше някакво пежо-демек не е кой знае какво. А това си беше баш мутренско возило.Ши съ упраим!Не губете надежда.

Коментар

И аз съм виждал полицаи да спират подобен джип. Не знам, какво си казаха, но разговорът им не продължи повече от десет секунди и онзи отпраши...
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            И аз съм виждал полицаи да спират подобен джип. Не знам, какво си казаха, но разговорът им не продължи повече от десет секунди и онзи отпраши...
            явно са се припознали...
            Fiat Punto 1.1-Синята птица
            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

А може би Долф Лундгрен или Жан-Клод ван Дам са снимали поредния нискобюджетен филм, действието на който се развива в бившите съветски републики
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз това лято видях подобна гледка във Несебър,паяка беше вдигнал един Майбах.

Коментар

nai7 написа:
                  И аз това лято видях подобна гледка във Несебър,паяка беше вдигнал един Майбах.
                  Е този ,дето е вдигнал Майбаха сигурно вече не работи там... Аз пък един път бях свидетел на следната картинка:Едно черно Мерцедесче S500 се движеше пред мен ,имаше блокада на пъдя и спираха за проверка на документи и една кола я проверяваха около 10-на минути!Та въпросното возило дори и не спря ,свали се шофьорския прозорец и една ръка покрита с благородни метали (сигурно на цената на две коли като моята) подаде някаква банкнота на катаджията и си замина...Ш’са упраим ,мъ нем’ да а скору!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Аз скоро гледах репортаж в новините как данъчните правят проверка на пазар, обаче са спрели неправилно. Идват тея с паяка и почват да вдигат колата, следва ответна светкавична данъчна проверка на ’Паркинги и гаражи’ както и заканителното в ефир изсъскано през зъби от данъчния ’Паркинги и гаражи ги очаква цялостна проверка’. Следва кротко отпрашване на паяка. Надежда ли? Всяка оставете .

Коментар

Re: Има надежда и за татковината

SHB написа:
                      Скоро видях уникална гледка. ...
                      И един мармот завива шоколад?
                      SHB написа:
                      Може и да има надежда значи...
                      Е, щом казваш...
                      Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

И какво направили българите, когато стигнали дъното - започнали да копаят...Надежда няма затова носете си новите дрехи и се напийте за Нова Година, че не се знае какво ни чака при тази криза...
                        Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                        Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                        Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                        ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Може пък да са снимали филм наистина. Камери не видя ли? А иначе аз съм виждал случайно - патрулка беше спряла Любо Ганев. Оня 2метра и половина човек се беше изправил над патрулката и ръкомахаше, като успях да чуя думите "Ни моа да разбера ко толкоз съм направил?! ". Аз бях в задръстване, пътувах в обратна посока, прозорецът беше отворен и се случи така, че съм спрял точно срещу патрулката.Не разбрах дали го глобиха или само им даде автограф, но успях да го снимам с телефона

Коментар

Абе филми като снимат е друго.Тея си го гонеха. Ех да бях долу на кръстовището щях да видя развръзката,в задръстването нямаше къде да ходи.

Коментар

Така е като видят двайсетачка "тичат" бързо. Мен лично са ме гонили два пъти с тази разлика, че и в двата случая мина бая време преди да разбера, че мен гонят... Първият път беше тази есен. Имаше задръстване и аз карам по релсите, а навън - проливен дъжд! Зад мен упорито се влачи някой и присветква с фаровете. Чувам нещо наподобяващо сирена, но музиката ми беше в повечко силна и не бях сигурен, затова си продължих. Последва пускане на сините лампи. Реших, че е линейка и за да й направя път бих един бърз десен. Е след тази случка ме задминаха и ми помахаха с палката пред стъклото. Спрях, разбира се, и изнервените полицаи такава щателна проверка ми направиха, че направо прогизнах докато ги чакам.Вторият път беше малко с умисъл от моя страна. Пред мен се движеше кола, аз плътно залепен за нея, а зад мен плътно залепено такси... и Така караме си ние и изкача полицая и маха с палката. Ама на кой маха???? Продължихме и тримата... И след 2 светофара чувам онова гадно гъгрене от сирената им и присветкване с фаровете. Обаче не спрях, защото им се ядосах на нахалството. За да ме спрат сирената и сините лампи трябва да са включени!След 5 светофара се сетиха и тогава спрях. Питаха ме защо им бягам, аз се направих на разсеян, че даже не съм разбрал... В крайна сметка и в двата случая се разминах само с проверка на документи.
                              www.CarProfi-BG.com
                              Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                              Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                              Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                              X