Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма ли най после да се вразуми тоя народ...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Dedra 2.0 написа:
    Е какъв е проблема? Да мрат пишлеметата.добре,че не са отнесли някой невинен.
    Пак се изказваш, като от втори клас, първи срок... Тези "пишлемета" са даца на нечии родители, които сега се раздират от мъка и скърбят за тях, самообвиняват се... Не е виновен този, който а баницата, а онзи, който му я дава! Вникни в това и разбери (ако можеш), какво искам да ти кажа.И това, че днес тези на са налетяли на теб в насрещното, или на мен не означава, че няма други такива вероятности!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

    Коментар


      #17
      ... написа:
      ... Така съм възпитан ...
      ...ужас...Много ми е мъчно за тези млади хора! РОДИТЕЛИ БЪДЕТЕ ПРИЯТЕЛИ НА ДЕЦАТА СИ!!! Не оставайте и секунда без да ги учите и пазите...това да ги оставиш да правят каквото си искат не означава,че сте готини! Аве тая нация е ненормална. Все държавата обвиняваме ама и аз съм гледал ключовете на Варбурга,но него пипвах мамка му! Жена ми трябваше да я заведа у тяхните до 22:00 ... за кви вечерни и незнам си кви часове говорим. НАЙ-ГОЛАМАТА ПРЕВЕНЦИЯ Е СЕМЕЙСТВОТО!!!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

      Коментар


        #18
        БотевградДве момчета са загинали на място тази нощ след катастрофа до Ботевград, други две са тежко ранени. Лекият автомобил, в който са пътували, се е ударил в метална врата на двор, а след това и в електрически стълб. Инцидентът е станал час след полунощ. Двамата загинали на място са съответно на 21 и на 23 години. 20-годишно момче е тежко ранено с травми на главата, в гърдите и в корема, то е в травматичен шок. Другото ранено момче е на 18 години и е със съчетана травма и разкъсно-контузни рани на двата лакътя. Закарани са в УМБАЛ ,,Св. Анна
        Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

        Коментар


          #19
          la squadra azzurra написа:
          Хора, всички сме били на 18 год. и с книжка на два-три месеца! Я кажете - правехте ли така тогава! Аз не. Баща ми ми даваше семейният автомобил/ключовете стояха в нощното му шкафче/, не ми говореше лекции, каквито сега чета навсякъде в нета, просто аз знаех, че изляза ли с колата, нещата стават много сериозни и трябва да се внимава. И все още съм такъв шофьор. Защото така съм възпитан. Не само от родителите ми/ в частност баща ми, като водач с по-голям стаж/. Така съм възпитан от обучаващите ме инструктори/теория и шофиране/, така съм възпитан от учителите си, от командирите в поделението...Сега тези неща ги няма! Обикновено се казва: Я си е.. майката, аз съм супермен!!!
          Да и аз така!! Единствено си позволявам да правя изпълнения като съм сам и без коли наоколо!!! И другото което е че си познавам колата, защото я карам вече 3та година, а не на втория месец да се кача и газ до ламарината..... Всичко опира до възпитание!!!!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

          Коментар


            #20
            Има стотици такива случаи на ден, когато колата поднася до края на пропастта със 150 и някакси се овладява и следва:Лелеееее, копеуеее- ние сме върха, якоооооооо, якоооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПП. Те това е сегашната пубертетщина- няма какво да си крием главата в пясъка и да се кокорим- само да се молим нашите роднини да излязат поне живи от тази лудост, която нито може да се спре, нито някой се опитва да я спре...
            Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

            Коментар


              #21
              За всички е ясно,че младите са неразумни;пубери;самонадеяни...и още и още ама къде са тея с опита ве!? Може и родителите им да са като с капаци...аз съм най-добрия и най-способния-незнам. Тогава идва обаче ролята на полицията или пък тея дето ги учат младите шофьори! Намаляват часовете за кормуване;полигона ... незнам от колко години не съществува. Ами това са основни техники. Никой не иска да станеш факир на паркирането, нужно е обаче мозъка да се тренира и да мисли за шофирането, не за тва колко голем шофьор си и мацето до теб как ше се номокри от кеф като завиеш на ръба с 100+ ... Днешните, а и предишните тинейджъри винаги показват кой по по най ,обаче играчките им станаха смъртоносни и в буквалния и преносния смисъл
              Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
              Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
              http://www.keepfighting.ms

              Коментар


                #22
                коцев написа:
                Проблема е, че сега сами са се убили а утре някой като тях като се натресат в твоя автомобил и те потрошат и осъкатят и ако останеш жив ще си сакат цял живот. Ето това е проблема . И никаква милост към нарушителите на правилника .Сега казаха по телевизията че още двама младежи се утрепали до Ботевград и все от безразсъдство.
                Тези вече определено отпадат.С всяка подобна катастрофа стават все по-малко и по-малко :DVladim това отговаря и на твоя отговор.Просто намаляват! С протести и мрънкане по форумите няма да ги вразумим и няма да се спасим да ни натресат подобни дечурлига.За това естествения подбор помага.

                Коментар


                  #23
                  През тия 40 години зад волана винаги съм им давал път на тия дето бързат .И сега когато съм с Мерцедеса и се движа с 80-90 все има такива младежи с малки брички които се залепват зад мен и ме притискат . Давам им път и като се изравнят с мен гледам им усмивките по лицата че са един вид герои и са задминали Мерцедес. Глупости на търкалета . Докато полицията не си стъпи на крака така ще е. И драконовски мерки. Пиян зад волана до живот му се отнема книжката и колата за скрап. Хванат ли го втори път да кара то доживот затвор .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

                  Коментар


                    #24
                    ele написа:
                    Че е трагедия, трагедия е, но защо трябва да се обявява траур за самоубийци? Самоубийство е да караш със 120 и то по второкласен (предполагам, или третокласен) път.
                    В него край съм живял 5 години - там е самоубийство да караш с каквато и да е скорост над 60км/час. Просто пътищата заради ландшафта са осеяни със завои като свински черва... Старите помаци шофьори карат с 60км./час по тези завои и са виртуози, но за един младеж с ауди 80, 3 мацки и един приятел - просто е било въпрос на чест да покаже, че може да дигне 140... Съответно завоят го е изненадал с бързото си приближаване... и Арда дори по това време на годината не е толкоз дълбока - просто са уцелили дига... Абе помашка му работа - Мадан и Смолян ще са в черно доста време....
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

                    Коментар


                      #25
                      За семейството и възпитанието съм напълно съгласен с вас, на ако МВР-то си е по-на място, няма да има чак такива драстични случаи. Зашото ако на тоя калпав път имаше някъде една патрулка, която да спира за проверка всички коли (след 22ч. според мен това си е напълно в реда на нещата), спира ги, проверка на личните карти - "оп нямате 18 години" - едно обаждане по радиото до районното, втора патрулка, която ги връща до населеното място, щрак в районното до идване на родители, глоби за тия родители и мисля, че нещата щяха да изглеждат по-различно. Друг е въпросът, че това засега е само добро пожелание.Абе тия куки не си знаят интереса, дори и за собствения си джоб. Пример: отивам на 8-ми декември в Боровец (пътувам на 7-ми), един пич с Алфа 146 ме изпревари веднага след Кокаляне доста рисковано (колата пълна - 5 души, отзад 3 руси мадами, отпред 2 "пича"). Доста бързо караше, малко след това го видях в далечината, че извърши още едно изпреварване, този път на непрекъсната линия. Тоя "пич" след това беше направил катастрофа м/у Рибката и 31-ви километър, на един завой (не супер остър) колата беше извъртяна на 180 градуса и с десните врати се беше забила в мантинелата от отсрещната страна. Катастрофата е станала явно 3-4 мин. преди аз да мина оттам, защото шофьорът и пътниците тъкмо излизаха, бяха наспирали коли и хората отиваха да помагат. Аз също изпаднах в ситуация, заради тази катастрофа, защото тя просто изникна пред мен след един десен завой, имаше спрели на място коли на платното и аз трябваше да спра за доста кратко разстояние. Единственото, което ме спаси, беше ниската ми скорост не повече от 50 км/ч в тоя завой (мокро шосе, лека мъглица, абе перфектната лигня). Понесох се като шейна в последните 5-6 метра, но успях да спра абсолютно безопасно. Мисълта ми е, че по целия път София - Боровец една кука нямаше. Абе, ушати прости, като знаете, че се очаква засилен трафик, предимно млади шофьори, що не турихте 1-2 патрулки на възлови места да им охлаждат малко ентусиазма на тия състезатели. Сами не си знаят интереса наште куки, дето се вика "ден-година" за тях, рушвети да събират, ама пак май е по-добре, щото като кихнеш 50-100 кинта, може и да ти дойде акълът в главата, да не караш толкова бързо.
                      Fiat Punto S55 1.1
                      Fiat Forever!

                      Коментар

                      Working...
                      X