Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

LCD TV 32

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    tyson написа:
    Как ще се виждат филмите от компютър на ТВ-то ? Има ли някой наблюдения ? И мен не ме блазни двд-то, защото ще се чудя на кого да го подаря (имам домашно кино). По-скоро гледам за сумата да взема оптималния вариант като параметри. Ще гледам цифрова Тв и филми от пц-то за това ще го използвам.
    Като си сваляш само HD и FullHD филми ще е супер! А стандартните... мазнички :D
    Стандартните - ако са добър рилийз са супер, а HD - като си гледам на моя 32 инчов HDReady Philips (модел от ниския клас) -> направо се наси?ам от кеф!!!!!!!!!!!!

Коментар

Гледам, че много от вас са с цифрова тв и някои казват, че не намират голяма разлика от аналоговата. Аз вчера подадох молба за цифрова при кабеларката, която ползвам и се чудя дали няма да давам пари напразно? С 37 инча LCD съм и качеството на програмите, които получавам по аналогов път, е бих казал, перфектно. Дайте отзиви колко се е подобрило качеството на картината след преминаването към цифров сигнал при вас. Поне нашият оператор не иска срочен договор и мога да се откажа по всяко време, та това ме успокоява.
      преди - TIPO
      сега - VOLVO XC60

Коментар

Ако беше от София можеше да се опитам да ти уредя по-добра цена за Сони продукти! Така с транспорта до Русе ще се обезмисли.Между другото при онлайн поръчка от Техномаркета имаш още 5% надолу!
        F31 BMW 320d

Коментар

Vladim написа:
          Мисля, че си в голяма грешка, или не си особено претенциозен към картинката! Не може да няма разлика между стандартен и HD сигнал! Най-малкото, че чисто технически разделитената способност на HD-то е с 200 реда повече в хоризонтална развивка. Все едно да сравняваш VHS с DVD!?
          Не споря за предимствата на HD стандарта пред класическите "силно" мачкащи кодеци. Някой изрази мнение, че на LCD може да се гледа едва ли не само HD сигнал, осталото не става. Не е така, вижда се не по-зле от ЦРТ монитор, вероятно и по-добре, отдавна нямам база са сравнение. Според мен за качеството на картината по-голяма роля играе видео картата, както и драйвера. Предният ми лаптоп беше с ATI Radeon HD2400 карта, сама по себе си нелоша, но борбата да извадя добра картина на ТВ-то продължи седмица, и то заради драйвера. Сега съм с GeForce 8600 GT, пак на лаптоп и HDMI изхода направи нещата много по-лесни, но пак правих custom резолюции, за да съм максимално удовлетворен. Единствените "квадрати", които съм виждал на ТВ-то, са от ефирната цифрова телевизия, излъчвана в София, докато и най-"смачкания" филм се гледа съвсем нормално...
          Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
          Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
          Ex: Marea 2.4 JTD 2000
          Ex: Brava 1.6 1997
          Ex: Puntо 1.1 1994

Коментар

Абе случайно видях, че замисляш да го купиш от ЗОРА с нещо подарък... От опит знам, че в ЗОРА каквото е на промоция е минавало през сервиза преди това. Не е задължително и в случая да е така, но въпреки всичко съм предубеден. Относно кабелите ИМА значение цената му. Преди около месец си купих плей стейшън портабъл да се занимавам в колата като съм някъде и т.н. и си купих компонентен кабел за връзка с тв за 40 лв вместо за 70, който сони препоръчва. Е разлика има и са ще се набутам двойно, иначе като погледнеш кабелите никаква външна разлика. Това е мойто мнение и те съветвам да си купуваш само качествени и доказани като марки части и компоненти.Малко офтопик. Като го купиш би ли погледнал в менюто на картината дали имаш опцията за плей стейшън съвместимост??
            www.CarProfi-BG.com
            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

crush написа:
              Абе случайно видях, че замисляш да го купиш от ЗОРА с нещо подарък... От опит знам, че в ЗОРА каквото е на промоция е минавало през сервиза преди това. Не е задължително и в случая да е така, но въпреки всичко съм предубеден. Относно кабелите ИМА значение цената му. Преди около месец си купих плей стейшън портабъл да се занимавам в колата като съм някъде и т.н. и си купих компонентен кабел за връзка с тв за 40 лв вместо за 70, който сони препоръчва. Е разлика има и са ще се набутам двойно, иначе като погледнеш кабелите никаква външна разлика. Това е мойто мнение и те съветвам да си купуваш само качествени и доказани като марки части и компоненти.Малко офтопик. Като го купиш би ли погледнал в менюто на картината дали имаш опцията за плей стейшън съвместимост??
              Колега... все пак говорим за цифрови сигнали, като при HDMI а не за аналогови при които кабелите са от значение! В този ред на мисли, купуваш ли си маркови USB кабели или FTP за мрежата?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Колеги, в Техномаркета същия ТВ същия модел е 1099лв с още 100лв надолу. Дали е нещо скапан модела или незнам и аз Ще съм много благодарен ако някой поясни това с ХДМИ кабелите? Видеото на компа ми е ГФ7600ГС. Скоро ще се похваля
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Колеги, а какви толкова са му предимствата на това Sony пред едно LG например за 300 лв. по-малко. Лично аз гледам Full HD, а там има само LG за около 1200 лв., а Sony е над 1600. Много ми е чудно освен dvb-c тунера, какво толкова има повече.
                  FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

ogi28b написа:
                    надявам се колегата да ме извиниза лекото отклонение, но колко струва 1 HDMI-кабел? И какво му е особеното, оптичен ли е, златен ли е...?
                    Най-евтино съм виждал около 30 кинта. 27 или нещо такова. Аз съм с тв Филипс, а при тях връзката с комп е точно през HDMI кабел. Готино е, че и на Dell им е хрумнало да сложат такъв порт, но откъм цена е малко тъпо - един кабел къмто 30така ( и то най-евтиния и не особено дълъг )
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Бих ти препоръчал да вземеш SONY KDL-32W4000K Full HD и е с вграден Full HD тунер.иначе за марка на телевизора само СОНИ.
                      BRAVA 1,4 12V
                      Nissan Navara

Коментар

georgiarg написа:
                        Бих ти препоръчал да вземеш SONY KDL-32W4000K Full HD и е с вграден Full HD тунер.иначе за марка на телевизора само СОНИ.
                        Тук си в грешка и то мнго голяма .Сони не е това което беше!В момента Самсунг имат едни най-добрите матрици за ЛСД ТВ-та. Съотношението качество /цена е най-реално при тях.Някои модели на Самсунг като 40-А656 слагат Сони в малкия си джоб.Отностно Сони си прав ,но за моделите които се произвеждат в Япония за тези ,ами те са по-големи дървета о т доста други ТВ--а

Коментар

georgiarg написа:
                          Какво имаш предвид под вграден Full HD тунер?Иначе хубаво Sony да е, но защо? Какво му е по-доброто? Само 4 букви не струват 400 лв. разлика за мен. Не робувам на марки, а последните години никой не може да гарантира какво има вътре в това което купуваме.
                          FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Като не робуваш на марки купи си Краун. Е тогава съм сигурен, че ще си роб ама в обратния смисъл - повече няма да си купиш уред на Краун. Марката има значение и то не само в цената. Казвам го от личен опит, защото работим със ЗОРА да им поставяме климатиците и знам колко им струват "стоките" аз лично от там бих купил само марково! Впрочем ако някой реши да купува нещо скъпо от там имам 5% отстъпка. Ама кеш не на изплащане; и мога да му съдействам.Vladim, кабелите имат значение независимо от пренасяния сигнал. Ще ти разкажа една история. Когато бях в Испания тази година взехме USB Stick Modem на Vodafone за връзка с интернет. Не за друго ами хората са монополисти там. Обаче имаше "дупки", в които сигнал почти нямаше. Обикалях с лаптопа като гламав да видя къде е има хубав сигнал и намерих такъв. Но мястото се намираше на около 10 метра от прозореца ми. Казах си: "Никакъв проблем! Утре купувам 3 по 3 метра ю ес би удължители и си решавам проблема като поставя стикчето на точното място" Всичко беше супер на плана. Купих 3 кабела по 3 метра на цена от 3 евро на парче. Но когато ги свързах и компютърът каза: "Сори, Майкъл, какво е т’ва дето си боднал на този порт?!" Върнах кабелите и ги замених за същите, но марка Белкин за 11 евро парчето. Свързах ги и връзката беше перфектна и Уиндоуса разпознаваше устройството.
                            www.CarProfi-BG.com
                            Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                            Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                            Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Вграден Full HD тунер или вграден тунер за цифрова кабелна телевизия (DVB-C) значи че нямаш нужда от вунжен тунер който ти го дават от кабелния оператор и само разваля картината за да гледаш цифрова телевизия.Относно марката само сони за сега имат развита сервизна дейност в цялата страна и телевизора няма да ти пропътува половин България и няколко месеца да не го гледаш за да ти го ремонтират. За самсунг просто мога да кажа че разликата в цената идва от вградените тунери те обикновенно имат само вграден за цифрова ефирна телевизия (DVB-T). А и вече качеството им е доста занижени имай ки се в предвид рекламациите по сервизите.И за последно друга марка телевизор която заслужава да си купиш е филипс.
                              BRAVA 1,4 12V
                              Nissan Navara

Коментар

crush специално за цифрови сигнали при телевизията не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че HDMI от 50лв. ще ми даде по-добра картинка от този, който имам за 8лв! :D Да не говорим, че с него HD и FullHD филмите излизат брилянтно на моето Сони! Но кабели и цени на пазара, колкото искаш! Всеки сам преценява... :D
                                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
                                X