Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
LCD TV 32
Collapse
X
-
Humppa
-
Гледам, че много от вас са с цифрова тв и някои казват, че не намират голяма разлика от аналоговата. Аз вчера подадох молба за цифрова при кабеларката, която ползвам и се чудя дали няма да давам пари напразно? С 37 инча LCD съм и качеството на програмите, които получавам по аналогов път, е бих казал, перфектно. Дайте отзиви колко се е подобрило качеството на картината след преминаването към цифров сигнал при вас. Поне нашият оператор не иска срочен договор и мога да се откажа по всяко време, та това ме успокоява.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Vladim написа:Мисля, че си в голяма грешка, или не си особено претенциозен към картинката! Не може да няма разлика между стандартен и HD сигнал! Най-малкото, че чисто технически разделитената способност на HD-то е с 200 реда повече в хоризонтална развивка. Все едно да сравняваш VHS с DVD!?. Според мен за качеството на картината по-голяма роля играе видео картата, както и драйвера. Предният ми лаптоп беше с ATI Radeon HD2400 карта, сама по себе си нелоша, но борбата да извадя добра картина на ТВ-то продължи седмица, и то заради драйвера. Сега съм с GeForce 8600 GT, пак на лаптоп и HDMI изхода направи нещата много по-лесни, но пак правих custom резолюции, за да съм максимално удовлетворен. Единствените "квадрати", които съм виждал на ТВ-то, са от ефирната цифрова телевизия, излъчвана в София, докато и най-"смачкания" филм се гледа съвсем нормално...
Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Абе случайно видях, че замисляш да го купиш от ЗОРА с нещо подарък... От опит знам, че в ЗОРА каквото е на промоция е минавало през сервиза преди това. Не е задължително и в случая да е така, но въпреки всичко съм предубеден. Относно кабелите ИМА значение цената му. Преди около месец си купих плей стейшън портабъл да се занимавам в колата като съм някъде и т.н. и си купих компонентен кабел за връзка с тв за 40 лв вместо за 70, който сони препоръчва. Е разлика има и са ще се набутам двойно, иначе като погледнеш кабелите никаква външна разлика. Това е мойто мнение и те съветвам да си купуваш само качествени и доказани като марки части и компоненти.Малко офтопик. Като го купиш би ли погледнал в менюто на картината дали имаш опцията за плей стейшън съвместимост??www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
crush написа:Абе случайно видях, че замисляш да го купиш от ЗОРА с нещо подарък... От опит знам, че в ЗОРА каквото е на промоция е минавало през сервиза преди това. Не е задължително и в случая да е така, но въпреки всичко съм предубеден. Относно кабелите ИМА значение цената му. Преди около месец си купих плей стейшън портабъл да се занимавам в колата като съм някъде и т.н. и си купих компонентен кабел за връзка с тв за 40 лв вместо за 70, който сони препоръчва. Е разлика има и са ще се набутам двойно, иначе като погледнеш кабелите никаква външна разлика. Това е мойто мнение и те съветвам да си купуваш само качествени и доказани като марки части и компоненти.Малко офтопик. Като го купиш би ли погледнал в менюто на картината дали имаш опцията за плей стейшън съвместимост??В този ред на мисли, купуваш ли си маркови USB кабели или FTP за мрежата?
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Колеги, в Техномаркета същия ТВ същия модел е 1099лвс още 100лв надолу. Дали е нещо скапан модела или незнам и аз
Ще съм много благодарен ако някой поясни това с ХДМИ кабелите? Видеото на компа ми е ГФ7600ГС. Скоро ще се похваля
"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
ogi28b написа:надявам се колегата да ме извиниза лекото отклонение, но колко струва 1 HDMI-кабел? И какво му е особеното, оптичен ли е, златен ли е...?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
georgiarg написа:Бих ти препоръчал да вземеш SONY KDL-32W4000K Full HD и е с вграден Full HD тунер.иначе за марка на телевизора само СОНИ.
Коментар
-
georgiarg написа:Бих ти препоръчал да вземеш SONY KDL-32W4000K Full HD и е с вграден Full HD тунер.иначе за марка на телевизора само СОНИ.
Коментар
-
Като не робуваш на марки купи си Краун. Е тогава съм сигурен, че ще си роб ама в обратния смисъл - повече няма да си купиш уред на Краун. Марката има значение и то не само в цената. Казвам го от личен опит, защото работим със ЗОРА да им поставяме климатиците и знам колко им струват "стоките" аз лично от там бих купил само марково! Впрочем ако някой реши да купува нещо скъпо от там имам 5% отстъпка. Ама кеш не на изплащане; и мога да му съдействам.Vladim, кабелите имат значение независимо от пренасяния сигнал. Ще ти разкажа една история. Когато бях в Испания тази година взехме USB Stick Modem на Vodafone за връзка с интернет. Не за друго ами хората са монополисти там. Обаче имаше "дупки", в които сигнал почти нямаше. Обикалях с лаптопа като гламав да видя къде е има хубав сигнал и намерих такъв. Но мястото се намираше на около 10 метра от прозореца ми. Казах си: "Никакъв проблем! Утре купувам 3 по 3 метра ю ес би удължители и си решавам проблема като поставя стикчето на точното място" Всичко беше супер на плана. Купих 3 кабела по 3 метра на цена от 3 евро на парче. Но когато ги свързах и компютърът каза: "Сори, Майкъл, какво е т’ва дето си боднал на този порт?!" Върнах кабелите и ги замених за същите, но марка Белкин за 11 евро парчето. Свързах ги и връзката беше перфектна и Уиндоуса разпознаваше устройството.www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
Вграден Full HD тунер или вграден тунер за цифрова кабелна телевизия (DVB-C) значи че нямаш нужда от вунжен тунер който ти го дават от кабелния оператор и само разваля картината за да гледаш цифрова телевизия.Относно марката само сони за сега имат развита сервизна дейност в цялата страна и телевизора няма да ти пропътува половин България и няколко месеца да не го гледаш за да ти го ремонтират. За самсунг просто мога да кажа че разликата в цената идва от вградените тунери те обикновенно имат само вграден за цифрова ефирна телевизия (DVB-T). А и вече качеството им е доста занижени имай ки се в предвид рекламациите по сервизите.И за последно друга марка телевизор която заслужава да си купиш е филипс.BRAVA 1,4 12V
Nissan Navara
Коментар
-
crush специално за цифрови сигнали при телевизията не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че HDMI от 50лв. ще ми даде по-добра картинка от този, който имам за 8лв! :D Да не говорим, че с него HD и FullHD филмите излизат брилянтно на моето Сони! Но кабели и цени на пазара, колкото искаш! Всеки сам преценява... :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар