Здравейте колеги,аз искам да попитам за газта каде е най-добра.Тук в Пазарджик съм зареждал от Шел,Лукойл,ОМВ и Еко и само от ОМВ съм разочарован силно.Последният път когато заредих от ОМВ газ сипах за 20 лв. а това беше преди 1 месец някъде и цената беше около 1 лв. че и по-малко(непомня точно) ,но заредих аз за 20 лв. при което не обърнах внимание много много но май ми изписа на колонката че съм сипал за около 20-21 литра.Прибрах се към нас и незнам защо но решх да проверя колко ми показва стрелката на бутилката защото преди да заредя беше на минимум.И какво видях,при положение че бутилката ми е 35 литра стрелката ми показваше че имам към 15 литра газ,а аз съм сипал 20-21 литра.Стана ми много странно и решах да засеча колко км ще измина с тези 20 лв. ,нулирах брояча и ИЗМИНАХ ТОЧНО 80 КМ.Според мен на ОМВ не само газ зареждат но и въздух доста.Сега зареждам от една малка газ станция до кръговото на моста и съм доволен.Но ако имате наблюдения каде е най-добра газ-та пишете.И ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ И ОТ МЕН И ДОВЕЧЕРА УМНАТА

Коментар