NFS Undercover ,която чаках цяла година! Но нямам мн мн време от работа и ще и се радвам по дълго
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква игра играете на компа си?
Collapse
X
-
CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
-
Абе аз си мислех, че няма да има интерес към темата незнам защо, а то вече две страници...Иначе от време на време разцъквам и една онлайн www.conquiztador.bg .'01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
'01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp
Коментар
-
GTA Vice City,NFS most wanted чат-пат,Richard Burns Rally
А и да попитам може ли някой да даде линк за игра на онлайн шах,табла,покер ... Мерси
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
НФС мост уонтед
сложих си и новото Undercover ама незнам защо ми е адски тъпо и безинтересно. Графиката не ми допада. Управлението не ми допада. Нищо не ми допада! Карбона и МУ си цъкам най-често.
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах
та молбата ми е може ли някой по простичко да ми обясни как става
Renault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
По принцип има няколко вида игри : 1.Игри които са на направени на архив. Тези игри се инсталират по следния начин :Резархивираш фаила и след разархивиранато ти се получават още фаилове.Обикновенно те са .iso (по-надолу ще ти напиша как стават) или обикновенни .exe за инсталиране.2.Игри които са .iso. За тези игри ти трябва програма.Има доста но най-добрата и най-лесна за използване според мен е Daemon Tools (има я в замунда)!Инсталираш програмата и трябва да ти се появи иконка долу при часовника ако няма пусни я от иконкота която е на декстопа.Цъкаш десен бутон и отиваш на Virtual CD/DVD ROM и даваш set number of devices колкото ти трябва ( по принцип повечето игри са с по един фаил но има и такива които изискват два диска-най-добре му задай 3 ).После избираш някой диск и му задаваш .iso фаила.След това отиваш Му computer виждаш диска който вече си обработил с Daemon Tools,цъкаш 2 пъти и инсталираш ! След инсталацията при по-голямата част от игрите ще трябва да сложиш крака.Цъкаш десен бутон на обработения диск и има една папка с името CRACK или друго наименование като например Vitality но почти винаги е CRACK ! Отваряш тази папка,копираш съдържанието и го слагаш в директорията където ти е инсталирана играта ! Пускаш копирания фаил ( направи си Shortcut за да ти е по лесно и го сложи на декстопа) и играеш !3.Най-простия вид игри са при които имаш само фаил който инсталираш и след това всичко е готово,а има и игри които са на архив и след като ги инсталираш са направо готови за играvaskobravo написа:колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах
При повечето торенти в Замунда е написано какво да направиш,защото има игри с по-сложна инсталация
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Мост Уонтед я превъртях с Фиатката... (втория път), иначе.. играя (когато има време) Мото Джи Пи, Ф1 (играя го с "Ферари" ноу ясно), флаинг симулатора на Ф22, АОЕ, Цезар, Ром - тотал уор, солитарито и миничките, Команчи (пак флаинг симулатор, ама с хеликоптер), Виетконг, Хитман също.., ама миналата седмица я изтрих...Таааа, така де... не, че имам много време да играя, но когато остане някакво - мятам гореизброените!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
vaskobravo написа:колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах
Кажи при коя стъпка идва проблема и ще ти го разрешим1. Запишете на диск или заредете в DAEMON Tools2. Инсталирайте, ключ: MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F3. Копирайте файловете от папка "Crack" в инсталационната папка4. Играйте
1Диймон туулс,надявам се имаш.предполагам,че и Алкохол ще свърши работа.Ако е архив направо го маунтваш,ако имиджа е отделно търсиш някой с подходящо ряазширение,примерно .iso.2Тука не виждам какъв проблем може да има.3Както си маунтнал,в My computer ти излиза иконката на диск,десен бутон=>експлоре и търсиш папка крак.Другия вариянт е да търсиш същата папка в свалените файлове.Ако пак не може да се инсталира,може и торента да е повреден
Коментар
-
http://www.favorite-games.com/indexen.phpМного яко,белот,блато,табла и много други.Ама след 30 дена иска кешPrinco написа:GTA Vice City,NFS most wanted чат-пат,Richard Burns Rally
А и да попитам може ли някой да даде линк за игра на онлайн шах,табла,покер ... Мерси 
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ако въпроса е как да намериш инсталационната папка:десен бутон върху иконата на десктопа>>свойства/properties/>>намери цел /find target Там пействаш длл файла и си готов.Но да те предупредя играта е по-тъпа от предната.SHB написа:vaskobravo написа:колеги имам един въпрос-след преинсталация на компа останах без игри и днес си дръпнах http://zamunda.net/details.php?id=148387 но понеже за пръв път инсталирам игра естествено че неможах
Кажи при коя стъпка идва проблема и ще ти го разрешим1. Запишете на диск или заредете в DAEMON Tools2. Инсталирайте, ключ: MPC8-MD8P-78P1-75DU-890F3. Копирайте файловете от папка "Crack" в инсталационната папка4. Играйте
1Диймон туулс,надявам се имаш.предполагам,че и Алкохол ще свърши работа.Ако е архив направо го маунтваш,ако имиджа е отделно търсиш някой с подходящо ряазширение,примерно .iso.2Тука не виждам какъв проблем може да има.3Както си маунтнал,в My computer ти излиза иконката на диск,десен бутон=>експлоре и търсиш папка крак.Другия вариянт е да търсиш същата папка в свалените файлове.Ако пак не може да се инсталира,може и торента да е повреденI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар