Колега, искренно се радвам да те видя из наш’те редици отново... макар и с друго возило. Една бира (с лихвите май стана цяла каса вече де) ми тежи към теб...
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Колега, искренно се радвам да те видя из наш’те редици отново... макар и с друго возило. Една бира (с лихвите май стана цяла каса вече де) ми тежи към теб...
Живо - здраво! :D Ех как помниш! А за лихвите не се притеснявай, ще ги поделим П.С. Сега видях - в Захарна Фабрика работиш нали? Щото и аз съм там през деня и това с бирата като нищо може да стане скоро. Ей как ме зарадва
.......П.С. Сега видях - в Захарна Фабрика работиш нали? Щото и аз съм там през деня и това с бирата като нищо може да стане скоро. Ей как ме зарадва
Супер!!! Ти къде се ситуираш в Захарна фабрика? Айде на лични, че модераторите току виж ни подпукали... Тъкмо си мислехме да ви подпукваме. На чат го обърнахте и съвсем офф-топик.Модераторски екип на fiat-bg.org
Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Ми отде...оня ден и мене са ме подпряли...и един познат видял номера и го записал ама ми го даде чак на следващия ден щот аз бях по работа в Банско...пуснах жалба ама ще пия студената вода май...счупен мигач, изкривен и обелен калник и олющена броня... и разбира се винаги е по-лесно да избягаш нали!
Какво правят тея хора на паркинг не знам... И аз пострадах... Така са ме подпряли, че предния ляв фар е пукнат на 3 места, калника вдлъбнат, ръба на капака и той огънат...
Какво правят тея хора на паркинг не знам... И аз пострадах... Така са ме подпряли, че предния ляв фар е пукнат на 3 места, калника вдлъбнат, ръба на капака и той огънат...
Коментар