Не си пускат фаровете, защото е изгоряла и последната, втората авто лампа, с която е оборудвана полис астрата! Даже искам да питам snake, с какъв цокъл са астрите, за да купя няколко китайски и да ги спирам ,зада им ги монтирам АЗ! Щото от палячовци ми писна ... докато си чешат кратуните можеше за 2,50 да си купят крушка и да я сменят !
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?! http://www.keepfighting.ms
Не си пускат фаровете, защото е изгоряла и последната, втората авто лампа, с която е оборудвана полис астрата! Даже искам да питам snake, с какъв цокъл са астрите, за да купя няколко китайски и да ги спирам ,зада им ги монтирам АЗ! Щото от палячовци ми писна ... докато си чешат кратуните можеше за 2,50 да си купят крушка и да я сменят !
Н7 на късите и 5х21вата на габаритите. Дългите са с Н1
Днеска имаме интересен случай в работата- един колега не са искали да го минат на технически преглед именно заради ксенона. След свален такъв е минал прегледа. Мен ме интересува въпроса ако те спрат и ти направят проблем ,че си с ксенон как да процедираме?
Те и на наш колега му го направиха тоз номер преди 20 дни, отишъл на друго място и е минал като у тях си.Просто няма ясно становище по въпроса, само мнения на ксенон хейтъри.
Днеска имаме интересен случай в работата- един колега не са искали да го минат на технически преглед именно заради ксенона. След свален такъв е минал прегледа. Мен ме интересува въпроса ако те спрат и ти направят проблем ,че си с ксенон как да процедираме?
Ми слаб контрол на тия дето проверяват фаровете - ако светлината ти е на нужното ниво и граница не трябва да е проблем.......чисто теоретично могат да кажат квото си искат......като си регвах първата Алфа задния джам беше затъмнен в Швейц още, беше асдки готино фолио - закона не го забранява, но скапаната кука на канала каза че ако не го махна няма да ме пусне......аа иди се разправяй.......така че тия на ГТП трябвало да издухат тапета, аз веднага бих отишъл другаде......
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
аз предлагам който види куки неизрядни да снима и да съберем една тема със снимки тука и да ги доставим на господари на ефира колеги кво ше ми кажат, като отида да минавам преглед без катализатор немоа ли да ги излъжа , че резонатора е катализатор
Коментар