ogi28b написа:
Проблемът с цитирането на големи постове с наблягане на един-два реда от поста трябва да се повдигне пред модераторския екип!
А с риск да ме почнете и мене ама щом нещо почне така усилено да се рекламира по телевизията както тия крушки значи има нещо което не е чак толкова добро. За мен всяка една такава реклами ми включва сгналната лампа.А и от друга страна като се замисли човек от къде идват парите за рекламата. А ми тя просто си е калколирана в цената на продукта и става като в оная приказка танто за кукуригу. Не само аз го казах, в домашни условия каквато и печалба да имаш от такъв вид икономия не може да се усети. В едно промишлено предприятие или осветление на улиците където общата консумация е стотици киловати там съм съгласен . И ако погледнете и другия проблем с постоянното вклюване и изключване в къщи живота на тези лампи значително пада това защо го пропуснахте какво се получава. Даже не искам да го смятам, не че не мога не съм завършил икономика но първото ми образование е математическо не виждам реалнино приложение аз съм практик. Та по добре е да охладите страстите.

Коментар