Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За жените и за шофирането...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

и все съм се чудила как хората си изтъркват гумичките на педалите... пък то било от обувките
    пък аз винаги съм се чудил как се изтъркват обувките, пък то - от педалите в колата...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Много спам ама нищо,той е градивен!Ще трябва в "консултации" да си таковат съветите за закупуване на автомобил втора ръка с още една точка: Да се проучи колата дали е карана с чорапи или не,т.е. за белег за изминат голям пробег НЕ трябва да бъде гумата на педалите щото , западноевропейките карат по чорапи и пак си навъртат 200000+км.И мънинко по-сериозно...с чорапки някак си ми се струва доооста несигурно. Особенно работата със съединителя ще е доста тегава!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
        Много спам ама нищо,той е градивен!Ще трябва в "консултации" да си таковат съветите за закупуване на автомобил втора ръка с още една точка: Да се проучи колата дали е карана с чорапи или не,т.е. за белег за изминат голям пробег НЕ трябва да бъде гумата на педалите щото , западноевропейките карат по чорапи и пак си навъртат 200000+км.И мънинко по-сериозно...с чорапки някак си ми се струва доооста несигурно. Особенно работата със съединителя ще е доста тегава!
        До момента аз съм единствената жена, която се е изказала - нека да чуем и другите.Иначе - много е удобно и сигурно... Проблем е не работата със съединителя, а това вместо спирачката, да натиснеш съседния педал. Когато карах курса, имаше една жена, която взимаше 20-ти допълнителен час кормуване и на кръстовищата натискаше газта, вместо спирачката.... Като свикнеш на бос крак (с или без чорап ) - обувките започват да пречат, особено кожените.
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

то се иска майсторлък за да почнеш да бъркаш педалите...

Коментар

donnna написа:
            то се иска майсторлък за да почнеш да бъркаш педалите...
            това от личен опит ли го казваш?

Коментар

Абе за жартиерите незнам, сигурно ще е много ефехктно някоя кака да паркира и да се измъкне по жартиер от колицата... , особено и ако е по някоя секси ношничка. М-м-м, красота, ма много катастроф, много нещо ша стани.... Ама все пак не беше ли забранено да се кара бос, по джапанки, с високи платформи и токчета, а? Що ми се струва, че това е нарушение с не малка степен? Помня, че преди около 3 години имаже акция и дебнеха по Сф водачите за обувки и един колега си го беше отнесъл, щото знаел, че е забранено с джапанки и решил да кара без тях... Колкото до мен, няма по отвратително и неприятно усещане от това да караш лятото гол до кръста или бос и зимата навлечен с яке... Единпът съм карал с едни обувки тип цвички... Също не много приятно занимание.

Коментар

не скъпа!!! цитирам "Проблем е не работата със съединителя, а това вместо спирачката, да натиснеш съседния педал. "п.п. опять двойку??? пак на сухо??

Коментар

donnna написа:
                  не скъпа!!! цитирам "Проблем е не работата със съединителя, а това вместо спирачката, да натиснеш съседния педал. "п.п. опять двойку??? пак на сухо??
                  за някои хора е проблем, да... Имаше наскоро един случай в Ямбол, вместо на заден, дал на първа, вместо спирачката - натиснал газта - хоп в магазина. Бая ще да е натиснал, щото до магазина има 7-8 стъпала.Може да поспорим в някя друга тема кой е на сухо и кой не. До тогава- недей да разваляш и спамиш темата

Коментар

Еле само да ти кажа ,че по принцип е забранено да се кара бос/а сама си отговори защо .Един приятел полицай на морето доста актове е написал :D А и аз досега не съм се возил при жена която да и е проблем обувките, с които е ,освен ако не е над 10 см ток
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

Аз зимата карах бос. Зимните обувки ми бяха доста масивни и тежки и изобщо не усещах педалите, да не говорим че като натисна един педал, натискам и съседния. Много ми беше гадно като натискам съединителя рязко, и без да искам "хвана" и спирачката с левия крак! Направо ужасТ! Затова започнах да карам бос, и да ви кажа няма по-добро усещане на колата и на педалите от това.

Коментар

tomazo написа:
                        Еле само да ти кажа ,че по принцип е забранено да се кара бос/а сама си отговори защо .Един приятел полицай на морето доста актове е написал :D А и аз досега не съм се возил при жена която да и е проблем обувките, с които е ,освен ако не е над 10 см ток
                        Айде сега да видим и къде го пише това. Кат имаше такива през 2004, даже цитираше и Германия, където шофирането с НЕПОДХОДЯЩИ обувки се наказва с глоба, обаче си останаха само идеи....

Коментар

ogi28b написа:
                          Аз зимата карах бос. Зимните обувки ми бяха доста масивни и тежки и изобщо не усещах педалите, да не говорим че като натисна един педал, натискам и съседния. Много ми беше гадно като натискам съединителя рязко, и без да искам "хвана" и спирачката с левия крак! Направо ужасТ! Затова започнах да карам бос, и да ви кажа няма по-добро усещане на колата и на педалите от това.

Коментар

Лятото на морето карах бос и наистина ми беше удобно . Пробвах с джапанки , но това беше най-отвратителния и неудобен начин за мен .
                            ex : Bravo 1.6 16v 103hp
                            now : Marea HLX 2.4 JTD

Коментар

Аз тестово карах с кубинки,да видя става ли за през зимата.Става ама не е препоръчително.С кубинка номер 45 е цяло изкуство да успееш да натиснеш само газта или само спирачката.Но някак си не си го представям да си имам обувки за каране...

Коментар

ele написа:
                                crush написа:
                                Тотално отричам жената като шофьор кой каквото ще да ми доказва, в обратното не може да ме убеди. Тъкмо сега се прибирам, трябваше да свърша малко работа и много бързах с колата... В трите ленти три жени карат една до друга! Присветквам на едната да се мръдне - бързам все пак... А тя - показва ми среден пръст... Никакво разбирателство значи и никаква колегиалност... А както се бях изнервил ако я бях хванал на светофара със съгурност щеше да има скандали. Това е висша форма наглост ! Добре, че ми избяга и ме хвана червеното... Много бързи били тия Пунто HGT...
                                Висша форма на наглост и някой да ти святка с фаровете да се мръднеш, щото той бил бързал. Говориш за колегиалност, а в теб колегиалност - нула.
                                Моли се да не ти се случва нещо много важно и да бързаш, защото аз ако съм пред теб няма да се мръдна... Ти си поредния ми пример за наглост, че и неоправдана!
                                www.CarProfi-BG.com
                                Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
                                Зареждане и ремонт на автоклиматици.
                                Най-атрактивните цени в София!

Коментар

Working...
                                X