Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
Collapse
X
-
коцев написа:Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 годиниТрябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
Коментар
-
Humppa
nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?
Коментар
-
Humppa написа:nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?Брава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:Humppa написа:nai7 написа:Какво значение има кой ще строи?
Коментар
-
Humppa
Не успях да схвана горният пост... Кои са тези, същите? Нещо си се озлобил напоследък, вземи се понапий, разпусни, освободи напрежението.
Коментар
-
PASSARELLA написа:коцев написа:Ако питаш мен достъп до управление на държавата не трябва да имат всички които са били на власт през тия 23 годиниТрябва гражданските организации да изготвят един изборен правилник и направят референдум приема ли го народа или не . Чак тогава ще се отървем от паплач наречена политически елит на България.
Коментар
-
Humppa написа:Руснаците искаха 6 милиарда за 2 енергоблока. На американците ще дадем 16 милиарда за един.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете .За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .
Коментар
-
От тук http://bg.netlog.com/go/out/url=http...%2F%3Fp%3D2272 научих неща, които ме смаяха.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
коцев написа:Здравейте младежи с днешна дата . :D Др. Коцев не се засяга и няма да се засегне от думи написани против него .АЗ уважавам мнението на останалите хора.Хората с чувство за хумор от първи път разбират ,че някой неща написани от мен не изразяват моето лично мнение, а просто исках малко да дам и друг поглед на дискусиите.Някъде на времето бях чел из дебелите книги за един от нашите князе ,че е назначил свой човек когато племенния съвет обсъжда нещо и вземе решение той винаги да е контра и да казва, че не е съгласен . Тогава племенния съвет вече обръща по голямо внимание на взетото от тях решение и понякога си открива грешки. Та защо и аз като на барабан задната жичка да не кажа някоя дума ей тъй кесим, та да се разбунят духовете .За сведение нито съм бил член на БКП, нито пък някой от семейството ми. Нито пък някой ме е спирал да ходя и обиколя соцлагера два пъти и да работя в СССР две години .Колкото до референдума на всички ни е безпределно ясно, че това е едно излишно харчене на 20 милиона лева . Какво ти разбирам аз от ядрена технология, а да не говорим за тъй наречените малцинства.Това решение трябваше да се вземе от Народното събрание в присъствието на експерти .По въпроса с гласуването . Моето становище е, че трябва задължително да гласуват тия които имат средно и висше и то на възраст от 18 до 60 години . Останалите като моя милост ако искат нека отидат . :D Прав ли съм ? Май има известна доза правота .
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
коцев написа:Ами това е информацията плуваща из интернета. :D Обаче сега съм в траур че днеска са гръмнали видния бизнесмен Златко БареткатаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар