цвят на нацията се наричат изтъкваните творци, не политиците. В нашия случай Веско Маринов, Азис и черната златка. Не че Джъстин Бийбър е нещо повече, де
Ами ако Бойко даде няколко милиардчета на хамериканците за блокчетата в другата централа? Тогава, какво?
Какви американци бълнуваш. Представителят на фирмата за България е от едно село на 4-5 километра от Видин, братовчед на мой комшия. Лятото на една софра като стана дума за въпросния инвеститор, човекът се представи и в прав текст каза, че нямат нищо общо със САЩ, освен регистрацията на фирмата и са си чисти руснаци. Що се отнася до цвета на нацията, дано имате щастието да срещнете някой от тези хора! При първата ми среща с подобни люде 5 минути ми вися ченето, след като слушах как цитират Хегел в оригинал на немски. На някой от тях Стефан Стамболов е чел лекции, когато са били студенти преди 09.09.1944 г.Жалко, че с тях си отиват и много добродетели.
Честито ! СерГо Станишев направи първа копка на АЕЦ-БЕЛЕНЕ
nai7 , AEЦ ,,Белене ’’ беше строителна площадка още през 80-те години на миналия век .Покойният ми вуйчо , тогава механик на влекач в ,,Строителен и технически флот ’’ Варна , изкара две години на Дунав за да тегли шалани и баржи .Да не зачеркваме труда на десетки хиляди хора ей така , а .
FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
цвят на нацията се наричат изтъкваните творци, не политиците. В нашия случай Веско Маринов, Азис и черната златка. Не че Джъстин Бийбър е нещо повече, де
Дай Боже всеки му като Джъстин да е. На 18 години над 60 милиона честно изкарани долара. :D
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Аз казах ли ви, че ще бъдем засипани от ОГРОМНА вълна пропаганда след моята учтива молба?!?Др. Коцев, ние знаем, че вие комунистите сте борци за благото на народа и за победа на пролетариата. Знаем и вашата борба.Но трябва да ви поправя и да изискам от Вас да не преиначавате думите - аз не проявявам неуважение към мнението ви. Аз НАСТОЯВАМ да спрете с пропагандата си и се възмущавам от леката ръка с която нарушавате Закона, като се опитвате да привнесете болшевишка нотка в тази дискусия.
Аз казах ли ви, че ще бъдем засипани от ОГРОМНА вълна пропаганда след моята учтива молба?!?Др. Коцев, ние знаем, че вие комунистите сте борци за благото на народа и за победа на пролетариата. Знаем и вашата борба.Но трябва да ви поправя и да изискам от Вас да не преиначавате думите - аз не проявявам неуважение към мнението ви. Аз НАСТОЯВАМ да спрете с пропагандата си и се възмущавам от леката ръка с която нарушавате Закона, като се опитвате да привнесете болшевишка нотка в тази дискусия.
Доклада на Еич Ес Би Си:https://www.balkanleaks.eu/media/bel...ort_HSBC.pdfИ от банката HSBC ли са комунисти? Всеки, който политизира темата е пълен .... А най-пълния иди*т е онзи, който го измисли, че ако са от БСП трябва да гласуват ЗА, и ако не са ще гласуват с НЕ - ... имаше изследване на социолозите колко много червени гласуваха обратно на очакването, и колко много привърженици на герб гласуваха с ДА.Все пак гласувахме за НОВА АЕЦ - може тя да е КАНАДСКА или АМЕРИКАНСКА ! Стига сте ми набивали, че сме защитавали Руски интереси. Аз защитавам само и единствено интереса за ПОЛОЖИТЕЛЕН външно-търговски баланс на страната, постигнат донякъде и чрез ИЗНОС на ток.
Коментар