Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
Франция е на световно но как само отидоха,не ми се вярваше че Анри може така да постъпи,винаги съм симпатизирал на този играч но сега постъпи много некоректно.Както казаха по РИНГ футбола е много пари,жалко за Ирландците.
Само фен на ЦСКА може да се радва на такава брутална съдийска грешка. Факт е, че Франция са по-силни от Ейре, но това не значи че съдията, респективно ФИФА, трябва да помага им помага да се класират.
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Само фен на ЦСКА може да се радва на такава брутална съдийска грешка. Факт е, че Франция са по-силни от Ейре, но това не значи че съдията, респективно ФИФА, трябва да помага им помага да се класират.
Заблудил съм се от mr. green. Можеше ние да сме на мястото на Ейре, тогава съвсем пък нямаше да е смешно. То ние щахме да си бием в редовното време де, ама все пак :D
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Заблудил съм се от mr. green. Можеше ние да сме на мястото на Ейре, тогава съвсем пък нямаше да е смешно. То ние щахме да си бием в редовното време де, ама все пак :D
Съмняваш ли се във победата ни над Франция,никога не съм харесвал този отбор и всяка победа е малък празник за мен.Когато ги бихме за световнот бях във казармата и се бях качил на един прозорец да ги гледам понеже бях наряд,за малко не се утепах от радост.Но това което се случи вчера не е честно.
Е те Франция се класираха, но ся как не са във форма, на световното ще ги бият яко.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
откакто цска-то и черноморецо се оакаха няма развитие тая тема очертават се бая бири да пия и да вкарам малко фенщина ,айдее Левски бият довечера и шампиони :D :D :D само не залагайте на тоя мач
Че го бъде . Сега на мода е оранжевия цвят :D Синьото и червеното го видяхме в Европата Тука само пищят от съдии пък не виждат играта си Твърда двойка довечера :D :D :D
Фиат Панда 1.2 2006година
Синджира си идва ,а козата я няма...
Гледах Свиленград-ЦСКА, защото нещо не ми се работи днес, а и изобщо . Мъка, много слаби...
То пък на кой нормален човек му се работи Научно е доказано, че мързелуването, респективно неработенето, удължава живота. А иначе за мача - аз не съм го гледал, но мисля, че мнението на Любо Пенев изчерпва темата - http://sportal.bg/news.php?id=207419
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Че го бъде . Сега на мода е оранжевия цвят :D Синьото и червеното го видяхме в Европата Тука само пищят от съдии пък не виждат играта си Твърда двойка довечера :D :D :D
Май нещата в друга насока се развиват
FIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар