Ей на това му викам аз, "мъжка" битка - http://www.youtube.com/watch?v=k52QW...layer_embedded
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли футболни фенове тук?
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Даааа точно преди 5 мин и аз го гледах във Vbox7 и направо ме потресоха тези женски.dikanio написа:Ей на това му викам аз, "мъжка" битка - http://www.youtube.com/watch?v=k52QW...layer_embedded
Коментар
-
Tи си ми ясен отговорих ти още първия път, дори и в този форум се е водила дискусия, как да се изписват ударените букви. И дори когато се извадиха документи по въпроса пак имаше възпитаници на магнаурската школа, като теб.Ич не се занимавай с мен или с правоизказа, правописа ми или каквото и да е, щото нема смисъл... Просто не се напъвай!Malone написа:Хубуу, ше чекам, ама ... туй "интернет" да не е някое ново училище?Понеже аз да пиша на български език се учих в основното училище.А пък един приятел ми каза, че само лаЙците пишат ударено "и", като "й".Които са си доучили го пишат "ѝ".Hint: U+045D, Alt+1117 от NumPadLiGuru написа:Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....
Коментар
-
Първо като станеш си вземи хапчетата и тогава влизай във Форума.Всички разбръхме ча си мнооо на ТИ със правописа,правоговора,и слагането на тирета и други препинателни знаци.Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.LiGuru написа:Tи си ми ясен отговорих ти още първия път, дори и в този форум се е водила дискусия, как да се изписват ударените букви. И дори когато се извадиха документи по въпроса пак имаше възпитаници на магнаурската школа, като теб.Ич не се занимавай с мен или с правоизказа, правописа ми или каквото и да е, щото нема смисъл... Просто не се напъвай!Malone написа:Хубуу, ше чекам, ама ... туй "интернет" да не е някое ново училище?Понеже аз да пиша на български език се учих в основното училище.А пък един приятел ми каза, че само лаЙците пишат ударено "и", като "й".Които са си доучили го пишат "ѝ".Hint: U+045D, Alt+1117 от NumPadLiGuru написа:Чекай щех да те пропусна Лайк или ЛаИк в интернет е едно и също .....
Коментар
-
Аз сега се пребирам бе момчето. Занимавах се с двама специалисти като теб, дето не могат да си напишат имената иначе са големи шефове. И за последно ти казвам не ми е оферта да ми се правиш на фармацевт на мой гръб... Разбираш ли за какво ти говоря!nai7 написа:Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.
Коментар
-
Все пак мисля за теб,да не стане по сериозно.LiGuru написа:Аз сега се пребирам бе момчето. Занимавах се с двама специалисти като теб, дето не могат да си напишат имената иначе са големи шефове. И за последно ти казвам не ми е оферта да ми се правиш на фармацевт на мой гръб... Разбираш ли за какво ти говоря!nai7 написа:Стига си се хвалил ами излез и свърши някоя полезна работа.
.Не всички може да са умни като теб,трябва да има и прости ора.Очевидно е, че двамата изпитвате взаимна непоносимост към мненията си. И само по тази причина отново сте с по две предупреждения. Препоръка: не се цитирайте, не си отговаряйте, особено с постове, които могат да се квалифицират като обиди."Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
Нищо лично, но това са пълни глупости. Бях и на 3-те мача, които играхме тогава, включително и на финала за купата, който беше най-посетен. Повече от 15 до 20 000 зрители не е имало. Самия факт, че по това време агитката не седеше в Б сектор, а във В до Б и се местеше в зависимост от това на къде нападаше Левски, е достатъчно красноречив за това колко е бил пълен стадиона. Вярно, че тогава нямаше седалки и капацитета беше доста по-голям от сегашния, но при празни Б и Г сектор няма как да има такава бройка.LiGuru написа:1995-1996 Славия - Левски (Сф) 1:1 над 50 хиляди на стадиона ... По това време няма система да брой хората на стадиона ....siegfrid написа:Това, Колега, когато се случвало... Нито един от нас не е бил заплануван, да не говорим да щрака в Интернет, за да си мери дължината на мъжкото достойнствоLiGuru написа:Това не прави отбора ти най-титулуван в БГ ....Че ние на мач със Славия се събирахме по 60 хилки ...
Коментар
-
Баш на финала имаше 10-15 000 по-малко, това означава половин стадион хора общо . Голяма част от феновете не бяха на стадиона и се очакваше веднъж за винаги да се приключи с привържениците на Славия. То знаеш и какво стана на стадиона де. Голем мач немам думи. Но пак казвам това дето мисля, че на стадиона има (във втория мач мисля) повече от 2/3 си е мое субективно мнение на посетител на тоя мач. При капацитет 80 000+ стадиона беше над половината пълен (айде малко по-малко от 2/3 да е)Сега на дербитата има 10-12 хиляди и стадиона изглежда празен при капацитет 43 000 (или там колкото е), еми при 80 000+ капацитет и 10-15 000 човека, то требва даже и вашата агитка да се чуе. Та така, жалко е че няма система за посещаемост по това време. Та ми е чудно как е измерен и рекорда на ЦСКА с/у немците, ама т’ва е друга бира...При 1:1 не по-малко от 1/2 стадион +10 000 човекаBolgAryan написа:Нищо лично, но това са пълни глупости. Бях и на 3-те мача, които играхме тогава, включително и на финала за купата, който беше най-посетен. Повече от 15 до 20 000 зрители не е имало. Самия факт, че по това време агитката не седеше в Б сектор, а във В до Б и се местеше в зависимост от това на къде нападаше Левски, е достатъчно красноречив за това колко е бил пълен стадиона. Вярно, че тогава нямаше седалки и капацитета беше доста по-голям от сегашния, но при празни Б и Г сектор няма как да има такава бройка.
Едит: Сега сетих за един славист дето беше и той на мача (финала), твърди, че на финала е имало 20 - 25 000, което на мен малко ми се види, ама де да знам. Ако е така немам идея колко са били на предишния мач.
Коментар
-
Националният вратар на Германия се самоуби - http://gong.bg/view_article.php?article_id=102093Лека му пръст.Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
Щеше да е ненормално да не промени решението си при тази засвидетелствана подкрепа от публиката. Подкрепа е слаба дума, който не е ходил скоро на стадиона, не може да разбере. Само глупакът никога не променя решението си, дори да е грешно.noriaga написа:Любчо - принципа, остава в цска Yellow_Flash_Colorz_PDT_09Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Ама виж го как хубаво и с какъв патос маха със знаменцето на митинг на столетницата. И някаква засукана другарка е подслонил под мощното си рамо :D .TAIF написа:Snake, дори не мога да си представя, че се мъчиш да откриеш връзка между Батков (или който и да е от съвременните босове и чичко-паричковци) и старата номенклатураsnake написа:...А кой е този мустакат убавец и има ли някаква връзка с написаното по-горе
? http://www.sport1.bg/sport1/popup_video?id=155129
Това е пълен ЪпсурТ те всички са забогатели по честен и почтен начин, с работа на полето и събиране на пари от закуски
А ти сега тук да търсиш връзки, ма застрами се! :D
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар