Имаше преди години по телевизията рекламираха едно подобно "нещо" некви магнити ли бяха,дето се слагат на горивопровода и правят чудеса.Това на развитие "по темата" ми се вижда.Нещо вяра му не фащам.
Му-Ха-Ха-Ха-Ха Чудно ми е, ако това го сложат на онзи вездесъщ Голф-2 от "Всичко за един лев", колко ли коня ще стане? Тогава май наистина ще му трябват реактивни спирачки... Кат на ЗАЗ-а А по темата конкретно - Нямам му вяра на това. Както някой беше казал: "То ако беше толкова лесно..."
Myth Busters имаха цяло предаване посветено на всякакви магии за намаляване на разхода и увеличаване мощността при колите.Извода им беше: Myth TOTALY busted, дори при някои варианти разхода се увеличаваше.
Не съм чувал още за кола с серийно производство да има такива турбомагнитни филтри за подобряване на горивото, защо ли нито един автомобилен концерн не се е сетил така аджеба да ни сложи нещо такова в колите ...
Не съм чувал още за кола с серийно производство да има такива турбомагнитни филтри за подобряване на горивото, защо ли нито един автомобилен концерн не се е сетил така аджеба да ни сложи нещо такова в колите ...
Абе ти за световна конспирация не си ли чувал???Те много добре знаят ама не слагат ,за да харчиш повече бензинец,респективно да плащаш повече,и колата да ти е бавна ,за това да си купиш нова кола,по-бърза и по-скъпа и...тук се намесва VS телешоп и ти решава проблемите в живота кардинално ,с/у съвсеееем скромна сумичка.
Коментар