Три, три, три... най-ми харесва. А и ме навевда на едни спомени...А относно Но:5, всеки път като видя подобна снимка и се сещам за един цитат, незнам, но казват че бил от Тери Пратчет - а имено, каква била тръпката да снимаш мълнии... Това било, као да се покатериш на най-високото място около града, облечен в меден костюм, в най-голямата буря и да крещиш, че всички богове са педерасти.... Готина е и номер 5, ама бяха актуални отдавна... рядкост бяха, а сега много се нароиха нещо
Как го разбра, че е еднокрак ? Това, че единия му крак не се вижда, не значи, че човека е инвалид. По същата логика може да се каже, че е едно.ъд например :D .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Как го разбра, че е еднокрак ? Това, че единия му крак не се вижда, не значи, че човека е инвалид. По същата логика може да се каже, че е едно.ъд например :D .
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ехей, това беше майтап, някой да не се обиди сега ?
Не, обаче ако колегата е гасувал от съжаление към "еднокракия" човечец, ти направо го хвърли в смут. Все едно сега някой да каже, че кученцето от другата снимка е плюшено. Пък и ябълката се оказа дюля...
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ехей, това беше майтап, някой да не се обиди сега ?
Не, обаче ако колегата е гасувал от съжаление към "еднокракия" човечец, ти направо го хвърли в смут. Все едно сега някой да каже, че кученцето от другата снимка е плюшено. Пък и ябълката се оказа дюля...
спокойно, и аз на майтап го написах. мислех, че това е ясно.
Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Аз гласувах за снимка 1 ,защото ме кара да се замисля върху всичко ,което ни кара да живеем!!!Мисля че снимката е уникална сама по себе си ,защото изразява най-добре силата на живота!!!На авторът направил тази снимка искам да пожелая успех конкурса! :D
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Гласувах за номер 3 защото е красиво и неповторимо. Какво харесвате на номер 1 ? Какво за Вас изобразява тя? Мислите ли, че човечеца иска така да го запомнят, вече извън разцвета на силите си, и мислите ли, че е казвал "Снимай ме как бера ябълки!" ? Не знам - явно не разбирам от абстрактно изкуство. Както и да е - крания срок май настъпва.
Гласувах за номер 3 защото е красиво и неповторимо. Какво харесвате на номер 1 ? Какво за Вас изобразява тя? Мислите ли, че човечеца иска така да го запомнят, вече извън разцвета на силите си, и мислите ли, че е казвал "Снимай ме как бера ябълки!" ? Не знам - явно не разбирам от абстрактно изкуство. Както и да е - крания срок май настъпва.
Явно и от плодове не разбираш. Какви ябълки?Вече веднъж стана въпрос,че не са ябълки това,а то се и вижда де.А снимката си е много хубава и предизвиква много чувства когато човек я види.На мен ми напомня за дядо ми,който не можа само с няколко дни да дочака,за да види отново правнук си.Прекалено много тъга предизвиква в мен това,защото знам как щеше да се зарадва .... , а като гледам лицето на дядото от снимката и ....
Коментар