Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Гласуване за финалната фаза на конкурса...

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

daman написа:
    Нъмбър уан си е нъмбър уан!Глас за снимка № 1
    Още един глас за снимка № 1

Коментар

Три, три, три... най-ми харесва. А и ме навевда на едни спомени...А относно Но:5, всеки път като видя подобна снимка и се сещам за един цитат, незнам, но казват че бил от Тери Пратчет - а имено, каква била тръпката да снимаш мълнии... Това било, као да се покатериш на най-високото място около града, облечен в меден костюм, в най-голямата буря и да крещиш, че всички богове са педерасти.... Готина е и номер 5, ама бяха актуални отдавна... рядкост бяха, а сега много се нароиха нещо

Коментар

№2 отново....А номер едно - "СТАРЕЦА И ЯБЪЛКАТА" наистина е снимка с дълбоко съдържание, но е прекалено тъжна....

Коментар

Buch написа:
          №2 отново....А номер едно - "СТАРЕЦА И ЯБЪЛКАТА" наистина е снимка с дълбоко съдържание, но е прекалено тъжна....
          Само едно уточнение... Ябълката всъщност не е ябълка, а е дюла! :D
          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

chandler написа:
            аз гласувах за еднокракия мъж на пейката.
            Как го разбра, че е еднокрак ? Това, че единия му крак не се вижда, не значи, че човека е инвалид. По същата логика може да се каже, че е едно.ъд например :D .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
              chandler написа:
              аз гласувах за еднокракия мъж на пейката.
              Как го разбра, че е еднокрак ? Това, че единия му крак не се вижда, не значи, че човека е инвалид. По същата логика може да се каже, че е едно.ъд например :D .
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Ехей, това беше майтап, някой да не се обиди сега ?
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                  Не, обаче ако колегата е гасувал от съжаление към "еднокракия" човечец, ти направо го хвърли в смут. Все едно сега някой да каже, че кученцето от другата снимка е плюшено. Пък и ябълката се оказа дюля...
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

№ 5 Поне няма спор дали е светкавица или не

Коментар

maiska написа:
                      № 5 Поне няма спор дали е светкавица или не
                      Абе не се знае... Ами ако е част от джедайските умения на Императора от Star Wars...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Lane Staley написа:
                        snake написа:
                        Не, обаче ако колегата е гасувал от съжаление към "еднокракия" човечец, ти направо го хвърли в смут. Все едно сега някой да каже, че кученцето от другата снимка е плюшено. Пък и ябълката се оказа дюля...
                        спокойно, и аз на майтап го написах. мислех, че това е ясно.
                        Alfa 147 JTD 115 hp
                        ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Аз гласувах за снимка 1 ,защото ме кара да се замисля върху всичко ,което ни кара да живеем!!!Мисля че снимката е уникална сама по себе си ,защото изразява най-добре силата на живота!!!На авторът направил тази снимка искам да пожелая успех конкурса! :D
                          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Гласувах за номер 3 защото е красиво и неповторимо. Какво харесвате на номер 1 ? Какво за Вас изобразява тя? Мислите ли, че човечеца иска така да го запомнят, вече извън разцвета на силите си, и мислите ли, че е казвал "Снимай ме как бера ябълки!" ? Не знам - явно не разбирам от абстрактно изкуство. Както и да е - крания срок май настъпва.
                            Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                            http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
                              Гласувах за номер 3 защото е красиво и неповторимо. Какво харесвате на номер 1 ? Какво за Вас изобразява тя? Мислите ли, че човечеца иска така да го запомнят, вече извън разцвета на силите си, и мислите ли, че е казвал "Снимай ме как бера ябълки!" ? Не знам - явно не разбирам от абстрактно изкуство. Както и да е - крания срок май настъпва.
                              Явно и от плодове не разбираш. Какви ябълки?Вече веднъж стана въпрос,че не са ябълки това,а то се и вижда де.А снимката си е много хубава и предизвиква много чувства когато човек я види.На мен ми напомня за дядо ми,който не можа само с няколко дни да дочака,за да види отново правнук си.Прекалено много тъга предизвиква в мен това,защото знам как щеше да се зарадва .... , а като гледам лицето на дядото от снимката и ....

Коментар

И аз съм за светкавицата!!!!

Коментар

Working...
                                X