Човека не е казал "обикновен" или " необикновен" - казал е "софийски дришльо".
Е как да не е?? Аз ня’а си измислям ся... Ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...277#275277Ко значи туй обикнувьен софийски дришльо? Аз карам от тез фятити брава. Аз обикновен софийски дришльо ли съм, или съм по-спициален, кат карам от тез фяти?? Няа значении, никуй ни мои ма върни у селу! Думатито е тама. (Доматите са там, казано на великотърновски книжовен бг език). Давайте да изпреварим спам-темата по глупости!ред.: Сега ми просветна - може би като кажеш на някой софиянец думите от песента на незабравимите "хапсурт" - "софийски дришльо", сигурно това е върховната обида за хората не от софия, към тези от софия. Както в щатите си викат кучи син. За тези пък от софия, може би върховната обида към тези не от софия е нещо от сорта на "да те ( ) в селянина прос’ ". Дали е така?
Еййййййййй...прав си - ама и аз чел, недочел...Начи...аз сметам дека тия дето караме фияти сме най-чистокръвни обикновени софийски дришльовци. А тез дет се метат връз фирарита, ламборгини, мазератита са НЕобикновени софийски дришльовци.
Коментар