Тц, няма. Тъз седмицъ ша си стоим туканка, у градо. Щяло да вали, не мое се копа, нема смисъл да си одим на село. Ама сига мисля да сляза ду мазету, да изфърля ланшната зеливъ чурбъ.Аре със здраве.
Яз пък маам сланина с праз! Абе само да питам...туй твойто магари как не умира на алея "Яворов" ма?
Ич ни беши добрютри... Искам да кажа чи станах направу за: Аре на убяд! И жината кат ма замъкна пу чаршиятъ... Пък то дюкяни колко искаш... Саму ни разбрах къде бяха шопите в цялътъ тъз Шопинг Тирапия? Ни идин шоп ни съ пуяви да плати нещу вместу мени?
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ич ни беши добрютри... Искам да кажа чи станах направу за: Аре на убяд! И жината кат ма замъкна пу чаршиятъ... Пък то дюкяни колко искаш... Саму ни разбрах къде бяха шопите в цялътъ тъз Шопинг Тирапия? Ни идин шоп ни съ пуяви да плати нещу вместу мени?
Малиии..малиии...да н си препил ма ....та са збуждаш на обет?Яз с жината не ода по чаршията, щот се ми купва пу нещо а яз нищъ! :D
Малиии..малиии...да н си препил ма ....та са збуждаш на обет?Яз с жината не ода по чаршията, щот се ми купва пу нещо а яз нищъ! :D
Иди бре, ни съ дърпай...Аз си купих зъркели. Ини таквиз тъмни, ши станат кът заварявъм с иликтруженъ...
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Ти само осигури половин час достъп ду бустаня. Другуту ний гу можим
А така...а така!!!!! Сичко можим..саму ни пущи у бустаня!! Ей Крис...щи яде гъзо баниса :D :D :D Де одиш непрекъснато? Щот Lane Staley от мъкя ти препика улисата, а яз пък можем да я осерем (Ся ако не получим доживотен бан - черпим...Милоооост). :D
Коментар