Даммм...същата колица взех Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Супер бързо набира,мощна и пъргава....само да и свикна малко и да я контролирам така както умеех и Фиата ..... ехееееххх ще сме неразделни с нея
Като я тествахме първия път успя да зацепи чак на трета скорост. На първа и втора само сучеше гуми Честно да си кажа, не очаквах че един дизел може да стартира така
Като я тествахме първия път успя да зацепи чак на трета скорост. На първа и втора само сучеше гуми Честно да си кажа, не очаквах че един дизел може да стартира така
И сега е така....пътуването с нея е удоволствие ... нямам забележки относно возията ...кеф голем .... сега ще съм поредният келеш качил се в кола-изстребител дето ще бъде псуван от Голфаджии и Опелджии :P
Ммм...днес те мернах....добре ти стои количката Честито и трябва да се видим да си огледаме новите придобивки.
Аз днес видях доста Фиати,но уви все още се боря с животното наречено Алфа Ромео дето според мен е кола за дълъг път и не съм те видяла улисана в опити да овладея котето .... това градското задръстване не и се отразява добре....ама ще и свикна .... кажи кога и нека си направим една срещичка , но да е на по - прилично място .... някъде на маса сред зеленина .... по една бира има от мен за всичко момчета
Аз съм човека от ,който купи алфата. Колегата само дето не карам капа а пунто гт в момента. Не сме измамници в Сливен колега поне не ние ела може да ти хареса нещо. Автокъщата се казва Шик и до КАТ. Ицо се казвам ако някой се интересува отнещо може да пита
Аз съм човека от ,който купи алфата. Колегата само дето не карам капа а пунто гт в момента. Не сме измамници в Сливен колега поне не ние ела може да ти хареса нещо. Автокъщата се казва Шик и до КАТ. Ицо се казвам ако някой се интересува отнещо може да пита
Привет!Алфата е чудесна!За сега нямам оплаквания освен че това животно има нужда от малко по-добър шофьор от мен!Страхотно ускорява и на дълъг път е мечта ... днес вдигнах 190 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Ако само някой ми каже каква добавка да сложа за да намалее пушенето и да прочистя цялата система малко ще е много добре!Освен това ме вълнуват други едни добавки които се слагали на коли които се карали по-бързичко
днес тази алфа май я видях във пловдив на бул Руски пред един магазин за GSM
Вчера беше И аз видях една и дори си мисля , че беше другата на която се бях спряла но пък не я взех заради неясният произход и един куп несъответствия с реалността ... най - вероятно е изгорял някой колега ... колата НЕ палеше и идва след 3-4 ти опит запали и други "дребни" нещица които ме възпряха
днес тази алфа май я видях във пловдив на бул Руски пред един магазин за GSM
Вчера беше И аз видях една и дори си мисля , че беше другата на която се бях спряла но пък не я взех заради неясният произход и един куп несъответствия с реалността ... най - вероятно е изгорял някой колега ... колата НЕ палеше и идва след 3-4 ти опит запали и други "дребни" нещица които ме възпряха
Може да е било акумулатор бре колежке :D То и мойта не запали преди да я взема, също и Фиата
Коментар