Интересно ще е какъв ще е регламента за гласуване. Не играя толкова за наградата, а участвам, защото идеята ми хареса. Но има ли състезание, трябва да е честно. Сега да не се нароят "новорегистрирани" и да се излагаме за едно фотоапаратче .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
еми за мен е все едно кой ще спечели, но мисля че не би било редно да се пускат обработвани снимки, примерно аз се занимавам с фотошоп от 5 години и едва ли на някого който е пуснал снимка тук ще му е приатно да баде засенчен от здраво обработена снимка. Но както и да е това си е мое мнение, желая успех на всички :D :D :D
YOU CAN RUN... BUT YOU'LL JUST DIE TIRED !!!
Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103 hp
Fiat Coupe 1.8 16v 131hp
BEGACHKI
Сетих се, че днес е последния ден и аз да се отчета. Макар, че няма категория "смешни", видя ми се много весела снимка :D Тя е от август миналата година в Доспат.
И аз да се включа в последните минутки с една снимчица от дъждовен Лондон!! Великата Темза и Лондонското око!Тъй като срокът изтече ще заключа темата.Илко
Тъкмо да участвам и аз с една снимка за наградата и ми се затвори вратата под носа Ама искам да си споделя снимката тук, направена преди има няма 5 дни.2ин1 както се казва
Коментар