Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво газово котле да си купя и откъде?
Collapse
X
-
-
doofiat написа:Кире, определено ще ти спадне сметка след смяна на дограмата.От цялата работа най-много се кефя, че сметките към енергото намаляха ДРАСТИЧНО и сега плащам между 30 и 40лв. независимо от сезона. :D Преди зимата съм наближавал 200 кинта и това преди две години, а тогава беше и по-ефтино... а не съм се сгрял като сега!
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
peho написа:Киро,а къщата ти има ли термоизолация?И ако да,каква е и с каква дебелина?тухлени стени! Навремето хората са строили - не са се шегували!И не мисля да слагам топлоизолация на тези стени. НО! След това е направена пристройка, в която се помещават мокрите помещения на къщата, баня, тоалетна и кухня и то от северната страна!Правена е по време на комунизЪма от "майстори"! Зидарията и е от тухла четворка, но т.н. при нас - Долма
! Ще рече, че тухлата не е зидана на широката си страна от 25 см (май беше), а от тясната... Там зимата преди да сложа топлоизолацията по външните стени се образуваше два пръста лед, а помещенията нямаха сгряване или то беше за кратко с много усилия! След като сложих на външните стени 5см. Фибран (според някой син, а според мен зелен) - това са най-топлите помещения в къщата! :D Та - слагайте топлоизолация - има файда!Осрахме на човека темата... Моля за извинение...
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
-
doofiat написа:Освен това аз съм върл привърженик на теорията, че температурата през зимата (а за климатиците и през лятото) трябва да се поддържа постоянно една и съща независимо дали имам някой в дома или не, а не врътни на 18 и после на 23 градуса и обратно. Не се икономисва нищо, а напротив доста се харчи.
Коментар
-
От седем години топля целия апартамент с два климатика. До тази зима бях много доволен от тях, като сметките ми за ток са стигали максимум до 160 лв. на месец. Тази зима единият климатик замръзна, другият беше на ръба на замръзването, а сметката която платих за ток - 270 лв. ме накара да се замисля за алтернативно отопление. След проучванията които направих установх, че цените на битовите котлета варират в границите на 1100 лв. - Tesi и 2300 лв. -Deditrich /не знам дали точно така се пише/. Компромисен вариант, които избрах Беше Deditrich за около 1700 лв. с модулираща горелка, което както ми обясниха означава, че горелката сама си променя мощността в диапазона 8-24 kW.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
venco67 написа:с модулираща горелка, което както ми обясниха означава, че горелката сама си променя мощността в диапазона 8-24 kW.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар