Значи... досега се топлехме на климатици. Топлехме се наистина но сметките за ток последно бяха около 400 лв на месец. Не че са много за температурите в нас но мисля че на газ, за тези пари ще ни е по добре. И понеже до нас стига газ и имам изградена тръбната инсталация, мисля от тази година да минем на газ. Имаме външна изолация, апартамента е 110 квадрата, ново строителство и е изцяло южен. Терасата е с алуминиева дограма а прозорците и вратите към терасата на стаите с ПВЦ. Котлето е предвидено да се монтира в остъклената тераса. Всички тръби излизат там. По долу има снимки. Има предвидени тръби и за топла вода /какъв кеф/.Това което трябва да се донаправи е да се монтират радиаторите /за тях също има предвидени тръби в стените и по пода, до котлето/ и да се монтира газовото котле. В хола има монтиран уред за регулиране на температурата.Понеже аз хал хабер си нямам от газови котлета, моля някой ако е по запознат да ми препоръча качествено котле. Цената не е проблем затова искам нещо качествено преди всичко а не евтин котел който да псувам след време.Също и радиатори. С колко ребра трябват незнам.Апартамента е: Хол с кухненски бокс - 40 квадратаДетска - 15 квадратаСпалня - 18 квадратаБаня - 7 квадрата - за там лирата я имамКоридора и килера - за там няма тръби и радиаториИскренно се надявам на помощ.

Коментар