Поставих ги днес и хоп заваля дъжд.Дожаля ми за зимните вече миналата седмица като ходих до Кюстендил едвам ги изтърпях.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вече съм с летните гумета.
Collapse
X
-
Re: Вече съм с летните гумета.
Tornado написа:Поставих ги днес и хоп заваля дъжд.Дожаля ми за зимните вече миналата седмица като ходих до Кюстендил едвам ги изтърпях.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
-
И аз от петък съм с 4бр. нови летни :D Сега ги "разтъпквам" леко, щото от "Примекс" ми казаха първите 200-300км по-лекичко в завоите и при спиранетоUndersteer - when you hit the wall with the front of the car. Oversteer - when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower - how fast you hit the wall. Torque - how far you take the wall with you.
Коментар
-
doofiat Пуснато на: Нед Мар 09, 2008 11:07 pm Заглавие: Охоооооо, аз от 3 седмици съм с летните гуми -----------------------------------------------------------------------------"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Аз пък въобще не съм ги махал летните :D Никакви проблеми цяла зима. Бравата си е катерач да знаете! В най-големият сняг през Юндола - Белово карах един Форд Фокус комби с Дебика фриго и разлика в карането не усетих никаква.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
аз само да оздравея, слагам си дръжките, боядисвам, летни гуми с 15ките, фарчета да ми докарат, боица тук-там подкалниците, боядисвам барабанчетата и спирачните апаратчета, затъмнявам стъклата,...пп и дай Боже да си намеря ХГТ прагчета или нещо друго симпатичничкоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар