Фаровете за мъгла ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познайте светлинния източник :)
Collapse
X
-
Ами почти позна - прозрачни но не са стъклени, жива пластмасаKuku написа:ВО, поставяйки така въпроса, моя отговор е "стъклени" или "прозрачни"
БИНГООloop написа:chris написа:Фабричните... и колата ти е току що измита

Хей, апарата прави чудеса, нали?Та това е жив показател, как всеки ви показва ксеноните (това беше оригиналната цел на въпроса ми) колко са здрави и как цепят мрака. А моите не цепят ли мрака а?
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Имаш 1 литър антифриз Парафлу УП концентрат, червен. Ако ти трябва кажи къде да се видим за да си получиш наградатаchris написа:И кво викаш за наградите
Все пак наградата не е евтина, възползвай се.
A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Явор Митев -
:D Отдавна не бях печелил нещо, повдигна ми настроениетоBO написа:Имаш 1 литър антифриз Парафлу УП концентрат, червен. Ако ти трябва кажи къде да се видим за да си получиш наградатаchris написа:И кво викаш за наградите
Все пак наградата не е евтина, възползвай се.
Но тъй като съм ОК с антифриза, предоставям наградата на някой от другите участници в томболата - който има нужда. 10x все пак
Bravo 1.6 16v
Коментар
-
това са 2 броя съвсем обикновени лампи стандарт, от която и да е марка, по една на всеки фар.ред.: ама вие вече сте го разкрили! четох само първата страница мнения и писах. Изв!Не знам как ти е ориентирана колата, но виждам че левия свети надясно или десния - наляво, имаш нужда от регулиране.... как се сетих само....
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар