Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо си криете номера на колата ?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Не става въпрос за крадене на колата. Става въпрос за общо споделяне на лична информация по интернет - място силно безконтролно и пълно с всякакви хора. Типичен пример е даването на е-мейл в постовете - спама ви е в кърпа вързан, защото има програми, които само това правят търсят е-мейл адреси из интернет. Със сигурност знам, че има фирми и отделни лица, които плащат в брой за адреси и лични данни на хора. Въобще, както вече казах, човек трябва да е малко параноик към интернет и информацията, която споделя публично.
    Fiat Ritmo 105TC
    1600cc 105к.с.

    Коментар


      #17
      Re: Защо си криете номера на колата ?

      Да, по номера на колата могат да те индифицират, с адрес, ЕГН и т.н..Във форума всеки пише с години и тук за всеки има изключително много сортирана и класифицирана информация.Както колега написа: може да си се похвалил, каква музика (за 2000 лв) си сложил, колко перфектна кола имаш, колкото много и скъпи неща държиш в апартамента си и т.н.
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

      Коментар


        #18
        Аз например имам един много, ама много красноречив пример за това, защо е важно да се внимава с контактите в интернет На мой приятел отвлякоха сестра му, преди много години, точно по този начин - снимки в интернет с номерата на колите им

        Коментар


          #19
          Какво написахте бре ??? Замислям се вече дали утре да не натроша и двата компа и край с интернета .
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

          Коментар

          Working...
          X