Е ние обикалянето наоколо мислим да го правим велосипедно. Общо взето се замисля много сериозно обикаляне на страната, а ми се струва че караваната особено в България е сякаш по-стационарен вариант. Никога не сме пътували по този начин и ми е малко притеснено изобщо ще ни хареса ли, може пролетта да наемем нещо за един уикенд да видим изобщо за нас ли е. Просто с тези цени на хотелите е някакво безумие. Ако искаш някакви условия заделяш поне 30-40лв. за двойка дневно. А, да, има и хижи и разни други варианти ама с жената сме адски гнусливи да не говорим как хъркам, та искаме да сме си с врата зад която да сме само ние. Гевезета сме, знам. И единствения вариант да отидем на обиколка да речем за 3 седмици е кемпера. Пък даже и да се прибираме през тези седмици чат пат за пране, където и да си в България си на ден път от Варна. И какво, 10 дена даже да си само някъде - ей ги 300-400лв само за спане. Не че с кемпера ще е без пари. Но пък ако не ми харесва някъде - паля и се местя с 10 километра. А в хотела търпиш досадници и нямаш избор. За какво ли ти ги обяснявам тези неща сигурно и твоите мотиви са такива
. Ама проблема с жегата...ах ах....ще се мисли.

Коментар