krasio_79bs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нови цени на горивата. Преценете дали да зареждате до горе!
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вчера гледам на Шел газта на 1,24лв/л., тоест намалена спрямо другите вериги с 1ст., на всички останали газта на 1,25лв/л, днес минавам гледам всички бензиностанции направили корекция и те на 1,24лв/л., чудя се утре ако някоя верига направи газта на 1,0лв/л. другите симпатяги дали ще паднат и те на едно левче ?punto HGT
Коментар
-
Забравих да пиша преди седмица, когато зареждах метан.Метана нещо паднал. Преди зареждах на 1.81, сега вече навсякъде около мен е по 1.75.Най-много ми направи впечатление на Лукойл, ден след като заредих. Преди цената там беше 1,84 а сега е 1.70.Някой нещо допълнителна информация да има?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Това само на един лукойл го мернах че е 2.55 дизела и мислех че съм се заблудил, на Шел и Еко си е 2.59http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Поправка.Днес видях, че на метанстанцията, която ползвам да зареждам, метана вече е 1.70.На Лукойл е 1.60. Яко.BO написа:Забравих да пиша преди седмица, когато зареждах метан.Метана нещо паднал. Преди зареждах на 1.81, сега вече навсякъде около мен е по 1.75.Най-много ми направи впечатление на Лукойл, ден след като заредих. Преди цената там беше 1,84 а сега е 1.70.Някой нещо допълнителна информация да има?A20DTH
ЖТД ама не баш
1NZ−FXE
; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Към 16.30 заредих от Петрол на 2.55. Попитах момичето, кога е паднала цената ( последния път зареждах на 2.66 ) - тя ми отговори: " Преди час, но май ще пада и още".emzo написа:Ако не бях прочел тук, нямаше и да разбера, че са поевтинели горивата.Зареждам си по хх литра и колкото ми кажат на касата, толкоз плащам.Та одеве на 2.44лв/л дизел.
A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Нафтата е най-евтина във Враца засега.От петък насам е паднала с още 2 стотинки и днес на колонката на ЕКО беше 2.48. С картата за отстъпка - 2.44.В петък беше 2.50, а с отстъпката пак ставаше 2.44, защото в четвъртък и петък е 6 стотинки, в останалите дни - 4 ст.Метанът - в София на метан станцията, на която преди редовно зареждах, днес беше 1.57, но във Враца си беше 1.81.
Коментар
-
Каква е тая нафта на 1.44 ?Да тръгвам към Враца със всички бидони ,кофи ,легени и три литрови буркани.Immortal написа:Нафтата е най-евтина във Враца засега.От петък насам е паднала с още 2 стотинки и днес на колонката на ЕКО беше 1.48. С картата за отстъпка - 1.44.В петък беше 1.50, а с отстъпката пак ставаше 1.44, защото в четвъртък и петък е 6 стотинки, в останалите дни - 4 ст.Метанът - в София на метан станцията, на която преди редовно зареждах, днес беше 1.57, но във Враца си беше 1.81.Ами да след някой месец насила ще ни наливат горива за да караме ама ние няма да искаме.kiro_of_the_day написа:Абе да не е дошъл комунизма без да разбелем?
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не съм на това мнение, колата се представи добре имаше си тяга и ряз и спокойно подържах 140 при зверски натоварен автомобил. в петък заредих на ОМВ Разград газ на 1.17, като цената предния ден е била1.16, но на всички други бензиностанции на ОМВ е 1.24. Що така?Jeezy18 написа:Газта на Газпром не е хубава,колата става мудна и се чуди да върви или да не върви.Не си заслужава за 2 лв отстъпка.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар