///// написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се похваля - станах инж.
Collapse
X
-
Re: Да се похваля - станах инж.
сега е момента да си смениш ника на "инж.Blue"Blue написа:Колеги, искам да ви се похваля - вчера след защита на Дипломна работа към ТУ-София, специалност Топлотехника, вече съм инженер!
Беше притеснително и на моменти трудно, но мина! :D
Fiat Ritmo 105TC
1600cc 105к.с.
Коментар
-
инж.Blue, ахахаха, ще се скъсам!
Между другото, имам късмета да работя вече 2 години и половина това, което току-що изучих, и мога смело да кажа, че работата не ми е попречила( макар и малко да ме забави), а напротив - много ми помогна за защитата. Ако нямах реалния опит, нямаше да успея да се измъкна от един гаден въпрос на член на Държавната изпитна комисия. Гледах как се заяжда с колегите преди мен и ми се беше свило сърцето като се изправих да защитавам, ама се справих де. Той дори ме похвали "Браво, колежке, много ми хареса как отговорихте, много сте напориста, браво!" и започна да се смее, при което вече обстановката се разведри. Сега като се сетя ми е смешно, ама вчера...
Коментар
-
Теория на Механизмите и машините... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Възможно е в твоята специалност да не сте изучавали тази дисциплина... Ако е трябвало да правиш този курсов проект, нямаше да го забравишОтново ЧЕСТИТО, ти си пример че има и хора които завършват ТУBlue написа:ТММ? Цялото име?
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар