...Накара ме с усмивка да си спомня и моята защита на дипломната ми работа. ...
И аз се сещам с усмивка за моята. Преди шест години завърших семесртиално и още не съм се явил на защита :D Честито! Със здраве да си я ползваш - значи да работиш това, за което си учил
Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Колеги, искам да ви се похваля - вчера след защита на Дипломна работа към ТУ-София, специалност Топлотехника, вече съм инженер! Беше притеснително и на моменти трудно, но мина! :D
инж.Blue, ахахаха, ще се скъсам! Между другото, имам късмета да работя вече 2 години и половина това, което току-що изучих, и мога смело да кажа, че работата не ми е попречила( макар и малко да ме забави), а напротив - много ми помогна за защитата. Ако нямах реалния опит, нямаше да успея да се измъкна от един гаден въпрос на член на Държавната изпитна комисия. Гледах как се заяжда с колегите преди мен и ми се беше свило сърцето като се изправих да защитавам, ама се справих де. Той дори ме похвали "Браво, колежке, много ми хареса как отговорихте, много сте напориста, браво!" и започна да се смее, при което вече обстановката се разведри. Сега като се сетя ми е смешно, ама вчера...
Надявам се след 5-6 години да последвам примера ти В момента това е целта ми ... Електроника в ТУ София или в краен случай Варна ... (варна е прекалено близо до бс. :D )
Теория на Механизмите и машините... Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_39 Yellow_Flash_Colorz_PDT_31 Yellow_Flash_Colorz_PDT_40 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Възможно е в твоята специалност да не сте изучавали тази дисциплина... Ако е трябвало да правиш този курсов проект, нямаше да го забравишОтново ЧЕСТИТО, ти си пример че има и хора които завършват ТУ
Коментар