Имам китап за радиолюбител ама неам радио.Всъщност тука имаме много такива ама като не знам с къса вълна дали има.Като съмне ще питам спецовете в тази област.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво обичате да смучете?
Collapse
X
-
Добре де, тъкмо се засилих да го цъкна тоз отговор и ...го няма!!!Tornado написа:Нещо не мога да стопля закачката за Ефизола ама нали си имаме доктор тук как откъде го вземам.Забравих да поставя още един възможен отговор ако някой от модовете може да го направи "Други части от мъжкото/женското тяло;"Yavor написа:"ти зърната на нас остави! я кажи откъде го вземаш тоз Ефизол"Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!
Punto 1.2/75
Коментар
-
Абе хора какво ви става през последните седмици. От тъпа, по-тъпа, та до най-тъпа тема стигнахме.Честно излагате се вече. Ако искаш да кажеш, че те боли гърлото няма нужда да споменаваш женски зърна. Тоя форум се превърна в подобие на изтрещялия тунингов форум.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Тя цялата държава изтрещяла ,че форума бил изтрещял.EVITA написа:Абе хора какво ви става през последните седмици. От тъпа, по-тъпа, та до най-тъпа тема стигнахме.Честно излагате се вече. Ако искаш да кажеш, че те боли гърлото няма нужда да споменаваш женски зърна. Тоя форум се превърна в подобие на изтрещялия тунингов форум.
.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
То и аз така, ама като го нямаKrass написа:Добре де, тъкмо се засилих да го цъкна тоз отговор и ...го няма!!!Tornado написа:Нещо не мога да стопля закачката за Ефизола ама нали си имаме доктор тук как откъде го вземам.Забравих да поставя още един възможен отговор ако някой от модовете може да го направи "Други части от мъжкото/женското тяло;"Yavor написа:"ти зърната на нас остави! я кажи откъде го вземаш тоз Ефизол"Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!

Иначе писах близалки
Коментар
Реклама
Collapse

По-правилно не е ли "смучИте" а не "смучете"
Коментар