В момента си смуча ефизола за гърло... и ми щукна един мн готин въпрос... "Какво обичате да смучете?". Жените да не се подхилкват така!!...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво обичате да смучете?
Collapse
X
-
Ми бирчок най вече. Ама от днес почнах на вино и ще е така май до март месец. Захлади се. Изсмукахме с жената едно шише, някакво австралийско мерло, абе нашето си е добро също.Иначезаконкретно ’смукане’ катомеболи гърло залагам в последно време на Трахизан и имаше там едно друго, ама в понеделник ще му кажа името че ми е в офиса в чекмеджето.А и на малкия близалкитедояждам чат пак като сме някъде и ми я навре в устата - волю-неволю- "пари съм давал, пениш се , не пениш - ке те ям.’Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
"ти зърната на нас остави! я кажи откъде го вземаш тоз Ефизол"Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Нещо не мога да стопля закачката за Ефизола ама нали си имаме доктор тук как откъде го вземам.Забравих да поставя още един възможен отговор ако някой от модовете може да го направи "Други части от мъжкото/женското тяло;"Yavor написа:"ти зърната на нас остави! я кажи откъде го вземаш тоз Ефизол"Nino написа:Направо си го пусни като анкета...:ВЪЗМОЖНИ ОТГОВОРИ...1.Женски зърна;2.Карамелизирани бонбони;3.Пак женски зърна;4.Ефизол;... и т.н!!!
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse

Имаш ли късовълново радио, ако да, можем да се чуем в момента!
Коментар