Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Браво или Брава форум БГ мама

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Винету написа:
    :D Здрасти, ще ни ровите във форума, а.
    Хахаха я гледай ти Винету,ама той или тя .А във форума ви сме ровили и много преди това. :D

Коментар

peho написа:
      Винету написа:
      Хахаха я гледай ти Винету,ама той или тя .А във форума ви сме ровили и много преди това. :D
      Ха, познай. :P Нямаме нищо против да се "ровите" във форума.

Коментар

Винету написа:
        peho написа:
        Винету написа:
        Чистосърдечно си признавам че съм член на форумите на бг-мама отпреди да стана член на форума на фиат И колко време сме ровили там ...
        Brava 1.6 ELX

Коментар

Винету написа:
          peho написа:
          Винету написа:
          Тва ще е бая трудна задача, макар че това наблягане на "ровите" няма кой друг да го роди, освен женско подсъзнание

Коментар

...але ква тема имало тука... Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 , че аз от колко години съм си регистриран там....ама имам оправдание - щерка, само дето съм БГ-тате...

Коментар

Сори, видях темата и не мога да се въздържа - по-лоша кола от Фиат Типо едва ли съществува. Мисля, че и от Ладата си бях по-доволен и по-малко проблеми ми е създавала.

Коментар

zippo написа:
                Сори, видях темата и не мога да се въздържа - по-лоша кола от Фиат Типо едва ли съществува. Мисля, че и от Ладата си бях по-доволен и по-малко проблеми ми е създавала.
                Ами карай си Ладата тогава Тук харесваме Фиат такива каквито са!
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Porsche 944 S2
                http://www.valmcrae.snimka.bg/
                http://vbox7.com/user:val_mcrae
                http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net

Коментар

zippo написа:
                  Който как си го направи, нали знаеш Като си блеял, когато си купувал колата и си взел потрошена гробница на 500К км и/или караш мърляческата, като повечето жени и си извадил душицата на колицата, кой ти е виновен, а? Карай си Ладата, отворко
                  1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Working...
                  X