това са снимките http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169491
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Браво или Брава форум БГ мама
Collapse
X
-
Честито,честито да взема да се разтършувам за още писания относно фиат в другите форуми може пък да привлечем абонати за нашия форум а?Не съм очаквал ,че така ще получи.Просто чукнах на чичко гугъл Фиат плюсове и минуси и се заврях там.Първоначално ми настръхна косата но после се зачетох.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Честито и добре дошли, радваме се че избрахте тази марка и поварявайте няма да съжалявате, ще сте доволни от колицата, не забравяте обаче че има опасност да се влюбите в нея, защото за разлика от немските, италианките имат душа , както се отнасяш с нея така и тя ти се отплащаА и другия голям плюс на Фиата е че има този форум в които може да намерите съвет и информация за всичко свързано с вашата кола и така да си спестите излишни нерви и разправии с неуки майстори - тип голфаджий.
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Направихте ли първоначалното обслужване,на диагностика ходихте ли?Задължително ползвайте качествено масло за двигателя.Поинтересувайте се къде да отидете,ако още не сте ходили на майстор,за да не попадате на такива които само им викат майсторе понеже не им знаят името,а и на такива които веднага ще ви кажат "уф тез скапани Фиати,трябваше немско да си вземеш".Хората са доволни от Бобо,до колкото чета от отзивите във форумите.Общо взето питайте,както се казва за всичко,и ще се намери кой да ви отговори.
Коментар
-
стига бе не са чак толкова зле жените :D една приятелка вчера ми се изфука как с майка и отишли да си купува кола от монтана и Върха на сладоледа тя си купила форд ескорт 98-ма бензин без климатик за скромната сума от 5000 лваз останах като гръмнат преди 3 месеца аз дадох същия форд само че комби ТDI с климатик за 3700
тя е гений просто може да и дам фиата за 15000 по същата логика :D
Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Направо сега и аз го гледах.Ей ся вече я оплескахме ще вземат да се ровят тука и ще станат по-добри от нас.Утре да не ви врътнат някоя кушийка като ви откачат кабела на дебитомера а.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Ами освен ние да се научиме да плетем,кърмим/само не знам с какво/,а може и да раждаме.Бъзикам се много се кефя на жени които чуват петлите и умеят да шофират и да бъркат под капака.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар