Благодаря за подробната справка, но ми намирисва на дискиминация,особено това за паркирането.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ще сменям фиата с друг.........
Collapse
X
-
GTipo написа:За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1. При Пунто МК2 тавана е по-висок и ..там е друго.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
Преди карах Жигули, Лада, Регата сега съм на Пунто. Дъщеря ми се влюби в него и всеки ден е на работа с него, а тя е висока към 1.6 и го кара като детска количка, така че за жена е идеален.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Punto_S написа:GTipo написа:За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1. При Пунто МК2 тавана е по-висок и ..там е друго.Fiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
GTipo написа:За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1.Все пак май пунтото е направено и за дългокраки мацки
Според мен за теб колежке най-подходящи са 1.1 55коня и 1.2 60 коня ,имам впечатления от втория и за това купе си е добре :D А и по-малко уж гори от 1.2 75 коня
Пунтото си ми харесва повече като дизайн :D въпреки че и Типо бих карал
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
izida написа:Благодаря за подробната справка, но ми намирисва на дискиминация,особено това за паркирането.Мацката беше 1.70 и и е точно.
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
абе според мен по-добре вкарая някой лев (не кой знае колко) но или си вземи едно браво или пунто ама новото мк2 гледам продават се бравота по 3000 лв. както и типота на същата цена. Идеята ми е че по-добре да си вземеш кола която има някаква перспектива. Колкото и да са хубави типо/пунто вече са морално остарели коли, и с други думи стават непродаваеми. Иначе типото има много добрая визия според мен, изглежда доста спортна и мускулеста кола, да не говорим че един от най-спортните модели на Фиат - Купе е на базата на Типо, ама все пак, това са стари коли, по-добре инвестирай в нещо по-новоСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Ами аз от 2 месеца карам Пунто ELX . Маневрена, бърза и много лесна за каране е. За сега немога да се оплача от някакви сериозни проблеми. При минаването през по-големите и дълбоки дупкипочти винаги опира от долу, но няма как! А въпреки, че не съм много висока 167
и аз имам проблема с ниския таван
Коментар
-
следователно по добре търси Брава, или Ланчиа Делта 2, или алфа 146, ама имай предвид че Алфата е с габаритите на Темпрата и е трудна за паркиране назаден (нищо лично, ние имаме Темпра и като шофьор професионалист и 15г стаж, и сменени много коли......., Темпрата се паркира доста виртуално, както и Алфата, поради супер високата задница, иначе вътре са доста комфортни, разбира се Алфата е в пъти по красива и вън и вътре, разбира се и разхода е по-голям. )Иначе според мен се качи в една Брава или Делта 2, ще останеш очарована и от дветеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
чеки финикс, алфата е долеч по-малка от темпрата/отвън поне/. бравата е като бравото ми- ниска. алфата като четох в техния форум какви разходи дава и се отказах директно- там си казват едни цифти ипосле се успокояват с думите "ее, това е мощен двигател, колата е по-скоро за извънградско, отколкото градско" ама аз не знам какво и е магистралното на тази въшка. освен това всички двг са туин спарк или боксер и на 2-та потдръжката им е малко по-скъпаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар