Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ще сменям фиата с друг.........

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Благодаря за подробната справка, но ми намирисва на дискиминация,особено това за паркирането.

Коментар

ми тогава си вземи типо да ти завиждат всички как паркираш този прицеп
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

GTipo написа:
        За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1. При Пунто МК2 тавана е по-висок и ..там е друго.
        аз съм 1,91 висок, 95кг. пък си се побирам чудно. зад мен вярно че няма място, ама в каквато и да е нормална по размер кола да седна пак не остава
        Fiat Punto S55 1.1
        Fiat Forever!

Коментар

Преди карах Жигули, Лада, Регата сега съм на Пунто. Дъщеря ми се влюби в него и всеки ден е на работа с него, а тя е висока към 1.6 и го кара като детска количка, така че за жена е идеален.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Punto_S написа:
            GTipo написа:
            За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1. При Пунто МК2 тавана е по-висок и ..там е друго.
            аз съм 1,91 висок, 95кг. пък си се побирам чудно. зад мен вярно че няма място, ама в каквато и да е нормална по размер кола да седна пак не остава
            в отговор на колежката - взимай Пунто и не се замисляй. ако си склонна да се лишиш от глезотийки (ел. стъкла, огледала, климатици, автоматици), взимаш модел с малък двигател 1,1 или 1,2 бензин, без горепосочените екстри - просто няма какво да ти се развали, а и ще харчи малко. черни брони задължително, на тези с цвят на купето доста им се лющи боята, освен това всяка драскотинка е Yellow_Flash_Colorz_PDT_33 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Интериорът лично според мен на Пунто е несравнимо по-елегантен и модерен от този на Типо.
            Fiat Punto S55 1.1
            Fiat Forever!

Коментар

GTipo написа:
              За мъж е по-добро Типо-то, нормален мъж, около 1.80 не се побира нормално в Пунто МК1.
              Е тук не съм много съгласен ,братовчеда си взе същото Пунто и няма проблеми ,а е доста висок ,"тъста" също е доста голям и едър човек и пак не опира тавана Все пак май пунтото е направено и за дългокраки мацки Според мен за теб колежке най-подходящи са 1.1 55коня и 1.2 60 коня ,имам впечатления от втория и за това купе си е добре :D А и по-малко уж гори от 1.2 75 коня Пунтото си ми харесва повече като дизайн :D въпреки че и Типо бих карал
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

izida написа:
                Благодаря за подробната справка, но ми намирисва на дискиминация,особено това за паркирането.
                Не е. Просто бившаат ми ако имаше боя по бронята на пунтото - тежко му горко, къде ли не го закачи точно на броните, но понеже са черни, ни им личи. Боята на Пунтото по броните наистина лисно си лющи. Опитвам се да помогна, не да налагам мнение кой как паркира. Освен това волана на Типо без серво е тежък за жена, този на Пунто без серво не е толкова. На Типо сервото е малко по-кофти според мен от това на Пунтото а за жена е от значение.Аз съм 1.86 и опирам тавана, не знам човек над 1.90 кво прави... Мацката беше 1.70 и и е точно.
                Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

...

Коментар

абе според мен по-добре вкарая някой лев (не кой знае колко) но или си вземи едно браво или пунто ама новото мк2 гледам продават се бравота по 3000 лв. както и типота на същата цена. Идеята ми е че по-добре да си вземеш кола която има някаква перспектива. Колкото и да са хубави типо/пунто вече са морално остарели коли, и с други думи стават непродаваеми. Иначе типото има много добрая визия според мен, изглежда доста спортна и мускулеста кола, да не говорим че един от най-спортните модели на Фиат - Купе е на базата на Типо, ама все пак, това са стари коли, по-добре инвестирай в нещо по-ново
                    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Ами аз от 2 месеца карам Пунто ELX . Маневрена, бърза и много лесна за каране е. За сега немога да се оплача от някакви сериозни проблеми. При минаването през по-големите и дълбоки дупки почти винаги опира от долу, но няма как! А въпреки, че не съм много висока 167 и аз имам проблема с ниския таван
                      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Проблема с дупките е много сериозен в София,и ми се ще колата да е по висока.Също държа да можеда събита повече багаж

Коментар

следователно по добре търси Брава, или Ланчиа Делта 2, или алфа 146, ама имай предвид че Алфата е с габаритите на Темпрата и е трудна за паркиране назаден (нищо лично, ние имаме Темпра и като шофьор професионалист и 15г стаж, и сменени много коли......., Темпрата се паркира доста виртуално, както и Алфата, поради супер високата задница, иначе вътре са доста комфортни, разбира се Алфата е в пъти по красива и вън и вътре, разбира се и разхода е по-голям. )Иначе според мен се качи в една Брава или Делта 2, ще останеш очарована и от двете
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

чеки финикс, алфата е долеч по-малка от темпрата/отвън поне/. бравата е като бравото ми- ниска. алфата като четох в техния форум какви разходи дава и се отказах директно- там си казват едни цифти ипосле се успокояват с думите "ее, това е мощен двигател, колата е по-скоро за извънградско, отколкото градско" ама аз не знам какво и е магистралното на тази въшка. освен това всички двг са туин спарк или боксер и на 2-та потдръжката им е малко по-скъпа
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Да,обаче все още съм фенка на Фиат и ще го сменям с друг!

Коментар

пунто

имах превид това
                                Прикачени файлове
                                Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Коментар

Working...
                                X