Мазерати определено!Поради факта,че нямат комби се спирам на Куатропорте!Черно,ако обичате! Морска риба ли предпочитате или сладководна?
Морска разбира се,много по вкусна е от сладководната.Например,калкан,лефер,паламуд,сафрид ,кефал или филе от акула.А речната само на тиня ми мирише. Пържена или на скара?
Ми...като всеки друг ден. :D Моа са натряскам довечера,за да го разнообразя. И аз съм "за" морската риба,мамуууу... Жената пие ли с вас,докато вие поркате?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Татарско кюфте с пърленка и пържени картофи. Това като не ми се мисли какво да ям и се наяждам като прасИ
Това ще ми напълни само левия кариес ... че даже и няма да стигне Виж ако направиме кюфтетата 2, пържените картофи - запечени с шунка, и пърленките - 2 с кашкавал ... може и да се наям И по между другото сега ми се обадиха /след 90 мин чакане/ да ми кажат, че са ми забравили поръчката ... а аз тука се гърча вече ... /поръчах си пица от XL / Да се надяваме, че ще дойдат преди бърза помощ Следващия да каже ... да каже ...Прост ли съм ? Ама честно
Татарско кюфте с пърленка и пържени картофи. Това като не ми се мисли какво да ям и се наяждам като прасИ
Това ще ми напълни само левия кариес ... че даже и няма да стигне Виж ако направиме кюфтетата 2, пържените картофи - запечени с шунка, и пърленките - 2 с кашкавал ... може и да се наям И по между другото сега ми се обадиха /след 90 мин чакане/ да ми кажат, че са ми забравили поръчката ... а аз тука се гърча вече ... /поръчах си пица от XL / Да се надяваме, че ще дойдат преди бърза помощ Следващия да каже ... да каже ...Прост ли съм ? Ама честно
Ти явно си малоумен или много гладен Татарското кюфте е цели 250 ГРАМА, а едно нормално кюфте е 70-80! Как няма да се наядеш. Ти си ебати машината
Коментар