В магазинаааааа... Съседската крава на село найш кво убаво мляко дава! Е те там е млякото. Какво разбирате под "народен будител?"Нямам любим режисьор,гледам квот ми се гледа,без значение кой го е снимал.
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Пууу,ски не съм карала от дете, а много ми се иска! Ето един въпрос специално за теб - как мина първата брачна нощ? Може и други семейни да ми отговорят.
Както MALONE е писал това с първата брачна нощ го няма вече. След като си станал към 8 часа, цял ден търчане и на крак, след това цяла вечер вихрене по дансинга на ресторанта, после продължаване на купона в бар до 5 часа сутринта- като смятам са си почти 24часа неспиране. Така че минахме през едно Барзо хранене да си вземем хамбургери и като се прибрахме в хотела само чакахме да помиришем възглавниците и умряхме.
Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?
I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?
Да, даже съм на хонорар за реклама. Като стана въпрос за гуми...употребявате ли кондоми?
От вчера,щот пак почнаха да къртят по никое време, у 15.40ч.За торта не те питам, да беше дошъл на "онова място". С каква салатка предпочитате да пиете ракията си?
"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
От вчера,щот пак почнаха да къртят по никое време, у 15.40ч.За торта не те питам, да беше дошъл на "онова място". С каква салатка предпочитате да пиете ракията си?
Каквато има.С каква ракия предпочитате да си ядете салатата ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Е па със сексисалатка! Аз съм кат’ цигански казан - кот’ сипеш - туй.Ако получите смс от старо гадже да се видите, ще го споделите ли с настоящата половинка?
Мне. Няма да кажа много ясно. Няма да ми е интересно.Директно бих и овършал кочината. Винаги съм бил За изневерите За личното пространство и тн. По случая ще отворя една Каменица, макар бира да не близвам.Правили ли сте кекс сред природата?
Коментар