Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Аз се заглеждам, но докато мъжете най-вероятно си мислите за секс, аз гледам как е облечена, косота, дали дупето и не е големичко за тези дънки и т. н.vsd написа:Въпрос към колежките от форума: Заглеждате ли се по други момичета и ако се заглеждате с лошо или добро чувство е
А мъжете понякога заглеждате ли се по меже? Ама чесно
Коментар
-
не, мога да го погледна и да кажа, примерно ако е приятел на приятелка или в последния случай на братовчедка ми и да кажа - "Пичага ми изглежда или, готин е", но не се заглеждам, само че напоследък много се заглеждам по жени, ама много, направо се плаша
за момента искате ли да притежавате друга кола и каква е тя, всмисъл не мечтите ви, а нещо нормално
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Точно :D че то инъче с 10 години по-млада от мен си е педофилствоNino написа:Когато бях на 18г.нямах нищо против какичките на 28blagun написа:С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
ММ дам искам да притежавам друга - Алфа Ромео 156
Бихте ли си заменили колата,която карате в момента, за чисто нова японска малолитражка
Един приятел го направи ,смени си 156цата за Ярис
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
[quote="NinoКогато бях на 18г.нямах нищо против какичките на 28, като бях на 30, също нямах против какичките на 20 и тези на 40, сега на 47, определено имам нещо против какичките на 57, но тези на 37г. нищо лошо не им мисля!
Те хората са го казали-земи си кака да те отрака :D
N.Y. State of Mind
Коментар
-
ефир 2coolboby написа:Щото братовчедка ми праща снимки от новата й къща в Италиа
Канал1, бТВ или НОВА?
Кой е по красив: (моля изберете ЕДИН
от трите отговора)a)
б)
в) не мога да преценя и двамата са доста красиви
ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse

На колко години го направихте за първи път!? 
Коментар