Ами, когато ти поставят краен срок, имаш доста добра мотивация да си свършиш работата. Иначе коренноразличните мисли (когато са приятни, разбира се) ти помагат да избягаш от скуката на работата и да си върнеш усмивката поне за минута. Същия?
Мани-мани, много трудно се настройвам за всякакъв вид работа, възложена ми де, иначе, когато сам искам да правя нещо, то не е работа а почивка(да речем нещо по колата) Лесно ли се влюбвате и бързо ли разлюбвате
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Мани-мани, много трудно се настройвам за всякакъв вид работа, възложена ми де, иначе, когато сам искам да правя нещо, то не е работа а почивка(да речем нещо по колата) Лесно ли се влюбвате и бързо ли разлюбвате
Чесно казано хич не съм от влюбчивите Харесвате ли си работата си?
Ами аз не работя,а уча,НО ми харесва това ,което ще уча,така че ДА...Какво мислите за нашата управа(парламент,съдебна власт,изпълнителна власт....)
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
за сега съм доста доволен от работата си :D иначе "управата ни", бих я оправил накуп с нещо по-леко, автоматично...нещо като узи гадни хрантутници за или против ефтаназията
Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Много зависи.Ако става въпрос за раково болен човек,който се мъчи и е на мурфин съм ЗА,за умиращи животнида не се мъчат ДА,за престъпници-пред разстрел-ДА,за самоубийци НЕ!
Ако сам го искаш и имаш причина, защо не я да питам, кой е карал до прекъсвач и колко често аз бившата сеатка, веднъж на първа, че ме ядоса нещо една....ма после ми стана жално,а имам приятели, които не го правят рядкоа сега ако знаете как ми се кара нещо е така до дупка, ама дизела не носи май... айде, признавайте си...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Ами аз да си призная не съм карал никога до прекъсвач,поради простата причина ,че двувалката няма... Ходите ли по улични гонки и пускате ли се често
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Обичам да ходя но не ми се случва много често а за пускането не защото не виждам смисъл с моята "бегачка" ще ги засрамя сичките и за т’ва п.с. а за прекъсвач и аз никога не съм карал до прекъсвач щото неам таквизи работи се пак съм с карбураторче и то от далечната 85г. е вярно че съм блъскал стрелката на обортомера в обратната посока но това е отделен въпрос
Коментар