100-150лвВозили сте се на влакче на ужасите и каде?
Не съм, но много искам А за колко пари давам за гориво на месец - 100 -150 лева ако не ходя никъде извън града иначе може и до 300 да стигне... пфу много пара много нещо б*х тоз бензин и газ...Q: каква кола искате да имате/карате в сверата на нормалното не от сорта на 120хил. евро това са си мечти
Новия Сеат Леон - 140кс дизел, с екстри - 36 бона беше някъде....или новото Браво - 120кс дизеляк...отделям около - 80лв месечно... не карам много май...Въпрос - колко най-много пари сте харчили за една вечер - кръчма, диско, ала бала...
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Съжалявам за късното ми включване в темата, но до последно мислех, че е за нещо съвсем различно и не обръщах внимание на постовете, за което моля да ме извините ако дублирам някой въпрос >В кръчма/дискотека съм харчил най-много 600лв. без повод, а на последния ми рожден ден - над 800лв. ?Като е тръгнало на харчлък - Какъв е най-скъпия подарък, който сте правили и колко струва, естествено?
Новия Сеат Леон - 140кс дизел, с екстри - 36 бона беше някъде....или новото Браво - 120кс дизеляк...отделям около - 80лв месечно... не карам много май...Въпрос - колко най-много пари сте харчили за една вечер - кръчма, диско, ала бала...
Аз най-много 500лв без повод На следващата сутрин като си преброих парите ми се зави свят за малко да припадна Същия :P
С шублер.... отклонението е незначително,но все пак бърка в червата...Вярвате ли ,че жените шофьори са като звездите в небето,ти я виждаш , а тя теб не?
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Незнам за другите ама мене ме некиризят 3 пъти ми се е случвало да паркирам на тротоара принудително докато минат покрай мен ... пък ако има и дърво да се скрия зад него още по добре Същия?
Е, колега, да ти кажа има жени, които блестят доста ярко, но... Знаете как вече се взимат книжки. Обаче: Вчера, на един светофар една мацка пусна две коли да минат пред нея и всичко си беше като по учебник - бяха си пуснали мигачите и учтиво бяха излезли до половина пред прозорците, за да си осигурят предимството. Тя, разбира се, ги пусна, но заради това я хвана сфетофара, а отзад един 50-годишен тийнейджър като се разсвири и разпсува... После, като тръгнаха, се приближаваше към нея, за да я избута от платното, като естествено продължаваше с излиянията си.Принципно аз не деля шофьорита на мъже и жени, а на добри и лоши. Но все пак не мога да не попитам нормално ли е подобно отношение на индивиди от смятаната за силна половинка от човечеството към слабата и по-точно какво се опитват първите да демонстрират на втораите? :D
Наистина има и добри жени шофйори немога да отрека. А колкото до 50 годишния младеж просто си търси боя... това никога не съм го одобрявал с избутването на друга кола от платното и "безцелното" свирене и святкане с фарове и аз съм свирил на идиотяни пред мен но ако се движи с 20 пред мен как да не му свиря и да му тегля някоя селска до 9-то коляно Q: Искате ли да скачате с парашут? (аз да и то много )
Естествено, че искам - както повечето - от деца си мечтаем да летим.А сега един леко неудобен въпрос: На никой от вас не му ли се е случвало да одраска нечия кола при паркиране или маневриране - дори и леко - и да се изнесете незабелязано (дори и това да е било докато все още сте били начинаещ шофьор)? [само за случаите с незначителни щети питам, но задайте си всички въпроса дали сте безгрешни, въпреки, че само един трябва да се намери да отговори]
не ми се е случвало.Как се концентрирате и настройвате за работа, когато главата ви е пълна с коренноразлични мисли и идеи?
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар