Хмм, идеята е супер!Аз харесах някаква малка кола в една автокъща и отидох да я видя (дотогава не се бях замисляла за моя кола). Оказа се Смартче
, не ги харесвам, та както и да е, оглеждам другите коли и излиза някакъв мъж, който ме пита какво търся, казах си му честно, че всъщност и аз не знам. Загледах се в един стар форд кабрио, а онзи се запъна и каза те това няма да ви го продам, не е за вас и точка. Тъкмо се ядосах и след малко обмисляне ми каза, че имали фиат пунто кабрио, което негов колега взел за жена си и ако проявявам интерес ще се обади да го попита какво е решил. Ами сега като не разбирам нито от марки нито от коли, махнах с ръка и казах искам да го видя, а то не беше там. Звъни той на колегата си уговарят се, оставям телефон и си тръгвам. Мина седмица, вече се бях отказала и хоп, звънят ми и казват колата е тук, ако искате елате да я видите. Отидох, видях я, влюбих се и я взех, това беше миналата година октомври. Не съжалявам, защото много си я харесвам, а едно приятелче с голям кеф й направи малъг тунинг, който й придаде много готин хулигански вид. Оттогава съм и тук във форума :D :D :D

Коментар