То твоето ракиено време е ясно колко е....

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Няма нищо случайно...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
 - 

Не бързай още да благодариш за наградата,още имаш само номинация,темата на Ники е силна конкуренция... :Divalena написа::D Не се казвам Ивалена, така се пиша във форума, съжалявам за приятелката ти, дано и проблемът не е същия... Тема на годината... Когато си купувах колата изобщо си нямах на идея, че с нея ще постигна такива успехи

Коментар
 - 

надявам се да е една 
Само искам да ви насоча към разговора:[00:50:50] Огнян Александров каза: как според теб се отразява световната финансова криза в/у износа на цейлонски чай от шри ланка за великобритания, и какви биха били евентуалните дългосрочни последици от това?[00:51:11] Огнян Александров каза: (dance)[00:51:17] софия каза: ama ti seriozno li me pita6[00:51:22] софия каза: ami ot kade da znam

Коментар

Реклама

Collapse

Не очаквах да ми отговориш в интерес на истината! Но така и така,аз играя Vice city(представете си) ,защото утре нямам ранно ставане.Превъртал съм я много отдавна и сега си я припомням,култова игра.ПП Един и или една? 
Коментар