kilar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за чат (бивша "Спам тема")
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Аз пак да попитам,темата за срещите в Стара Загора ще я отключите ли или да пусна нова ?
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
Здравей и от мен, вчера съм те пропуснала,но като гледам други хора вече са те забелязалиnikki_sixx написа:След година изгнание в рудниците на Урал и плантациите на колониална Бразилия... от днес съм пак на линия, шот ми изтече наказанието от бат Киро Вездесъщий!Иначе, добре заварил (дет се вика)coolboby написа:Ти пък от къде се пръкна бе Ники?... Добре дошълnikki_sixx написа:Ко, ко, ко станало тука?

,правиш впечатление още от първия ден. Надявам се да можем да си пишем и в следващите дни , а в скайпа рядко те засичам.
Коментар
-
една руса с браво синьо СТ1697 май бешеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
какво сте направили снощи пак че са ни заключвали тематаPrinco написа:Аз пак да попитам,темата за срещите в Стара Загора ще я отключите ли или да пусна нова ?kilar написа:@ Ники: Не желая конфронтации с теб,предвид уважението ми. Както каза е за първи ден. А твоята квалификация спрямо мен, няма да е първата от недоволен потребител на форума.Можем да продължим в на Л.С. Това не е чат, а форум. Благодаря за разбирането!Поздрави!
Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Тя е по-луда от менеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
Васко, разбрах за кафето, но бях с клиенти и нямаше как, между другото вече имам и глобулски номер.
Коментар
-
Номера е СТ1967 колега!vaskoni_1980 написа:една руса с браво синьо СТ1697 май бешеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
гивми глобулския на ЛСblondi_74 написа:Тя е по-луда от менеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
Васко, разбрах за кафето, но бях с клиенти и нямаше как, между другото вече имам и глобулски номер.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
-
Колежке един въпрос на майтап:Ти що имаш само едно предупреждение,като повечето имат по две?blondi_74 написа:Тя е по-луда от менеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
Васко, разбрах за кафето, но бях с клиенти и нямаше как, между другото вече имам и глобулски номер.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Васко,много ибанджийски езици знаеш бе!vaskoni_1980 написа:гивми глобулския на ЛСblondi_74 написа:Тя е по-луда от менеpopara801 написа:Ами кво да ти кажа биваше.Дано и днес е като вчера-безпроблемно!Искам да се запозная с Блондомира!blondi_74 написа:Добър ден Митак, как мина първия работен ден.
FIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар