///// написа:

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Тема за чат (бивша "Спам тема")

Collapse

Заключена тема

X
X
- 

Глей са - дупката била голяяма, (име не спомена),а откъде я е забърсал - чи то на околомръсното - дупки да искаш!///// написа:Обясни ми сега, каква е дупката, как се казва и откъде я е забърсал на туй околовръстно, щото и аз тъй съм се оправдавал.

"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
 - 

окиblondi_74 написа:Само сутрин рано или вечер късно, че при мен е лудница тези дни, звънни ми когато имаш време.vaskoni_1980 написа:да видите как е та да ме разберете - кога ще пием кафе?blondi_74 написа:Васкоо , аз съм по цял ден с ангажименти като теб и вече ще започвам и в неделя да работя.Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
 - 

хахах и то големи..........Irka_fihi написа:Глей са - дупката била голяяма, (име не спомена),а откъде я е забърсал - чи то на околомръсното - дупки да искаш!///// написа:Обясни ми сега, каква е дупката, как се казва и откъде я е забърсал на туй околовръстно, щото и аз тъй съм се оправдавал.

Душата в рая на Фиата оборотомера до края!
FIAT BRAVO 1.8GT
FIAT BRAVO 1.9TD ex
Коментар
 - 

Имам помпа.///// написа:Вълкоооооооооооо! Щи изпусна гумите!

Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic
 + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. 
 - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
 - 

оки///// написа:Е, нали ни оставиха една тема! Донке, я веднага да изтърсиш някой от твойте вицове.

Любимия ми стана - не с очите, ма!  

Две блондинки  си говорят: - Моя пък ми купи СЕАТ ИБИСА - Ти са иби. Моя ми купи Мерцедес.  
 ......- Две блондинки отиват на кино. Сядат си на местата и след известно време светлината бавно започва да гасне. Едната се обръща към другата и казва: - Абе, муцка, винаги като ходя на кино се чудя, как го правят това нещо тия хора.... - Ами как, сигурно бавно вадят щепсела от контакта.  

Коментар

Реклама

Collapse

Коментар