Честито и от мен!
Да си я караш със здраве и безпроблемно! Yellow_Flash_Colorz_PDT_17
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новата кола във форума 2-рия ми Fiat
Collapse
X
-
113/115 к.с. е! Според каталогаsoulkeeper написа:masterkar написа:Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"!
А снимките
направо за календар 2008г. на Фиат форум БГ! 
добре изглежда безаварийно каране и много щастливи километриа колата не е ли 131 к.с.?
Тази май няма подобрения така, че си е каталожна 115 к.с. А на другия колега: Взех двуврата, защото практически задните врати ги използвах да си сложа или взема чантата от задната седалка
Никого не возя аз, така или иначе. Благодаря за пожеланията.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
сега кажи че гледаш мачове и пиеш ракияEVITA написа:113/115 к.с. е! Според каталогаsoulkeeper написа:masterkar написа:Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"!
А снимките
добре изглежда безаварийно каране и много щастливи километриа колата не е ли 131 к.с.?
Тази май няма подобрения така, че си е каталожна 115 к.с. А на другия колега: Взех двуврата, защото практически задните врати ги използвах да си сложа или взема чантата от задната седалка
Никого не возя аз, така или иначе. Благодаря за пожеланията.
Коментар
-
Честито и със здраве да я караш!п.п. 113 к.с. e.soulkeeper написа:masterkar написа:Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"!
А снимките
добре изглежда безаварийно каране и много щастливи километриа колата не е ли 131 к.с.?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Не 113 еsoulkeeper написа:masterkar написа:Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"!
А снимките
Честито и от мен "колежке"
BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Честито, кака! Много лачено бравото...Fiat Brava 1.6
Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8
Коментар
Реклама