Колежке, виждайки те в огледалото веднага си те представям в една Барчета...И аз не знам защо, ама така някак нещата пасват повече според мен Честито, много безаварийни и повече късмет с тази
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"! А снимките направо за календар 2008г. на Фиат форум БГ!
добре изглежда безаварийно каране и много щастливи километриа колата не е ли 131 к.с.?
113/115 к.с. е! Според каталога Тази май няма подобрения така, че си е каталожна 115 к.с. А на другия колега: Взех двуврата, защото практически задните врати ги използвах да си сложа или взема чантата от задната седалка Никого не возя аз, така или иначе. Благодаря за пожеланията.
SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Малиии, че сте красиви!!! Честито и от мен, колежке :D! Чудесен "ъпгрейд"! А снимките направо за календар 2008г. на Фиат форум БГ!
добре изглежда безаварийно каране и много щастливи километриа колата не е ли 131 к.с.?
113/115 к.с. е! Според каталога Тази май няма подобрения така, че си е каталожна 115 к.с. А на другия колега: Взех двуврата, защото практически задните врати ги използвах да си сложа или взема чантата от задната седалка Никого не возя аз, така или иначе. Благодаря за пожеланията.
Честито и със здраве да я караш!п.п. 113 к.с. e.
"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар