Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
Като си гледам сега регистрацията ми е от 14 Дек 2006, но това е щото си изтрих ника преди време от Митко форума. Иначе се регистрирах за първи път през септември 2005 и досаждах на потребителите тук с въпроси около покупката на Fiat Brava Еееее времена ...
Искам да видя, колко от хората, са толкова верни на форума както мен.По възможност да пишат тези, които са активни във форума и са регистрирани преди мен Както се вижда аз "датирам" от 20 Дек 2004г. Друго, което ми е интересно, тай като преди идвах на срещите, но от доста време не съм се мяркал, дали като напиша някакъв пост, някой си казва - "А я да видя ВО какво е написал.." , един вид виртуална позната личност
09.11.2005... Преди това тормозех хората от Дир-а с въпроси от сорта на "Каква кола карам подяволите?!" относно двигател и чарколяци, всеки казваше различно (Типо "Швейцарката", имам я от септември 2004)Мене Митко ме докара тук, за което никак не съжалявам. Честно да си призная, той е човекът, който на-много ми е помонал (даже физически) и дал акъл за мойта Чибурашка до този момент, а и продължава да дава :D . Което все още ме кара да се чуствам неловко м/у двата форума, не че искам да кажа нещо, не ме разбирайте грешмо
Сорим! Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 не съм имал нищо впредвид! Просто си изказах от къде и как (кой вятър ме довя насам)Простено? не искам темата в никакъв случай са се оспамва Yellow_Flash_Colorz_PDT_20
Аз форума го четях от началото на 2005,но чак преди да взема типото се регнах,щото имах въпроси и се двоумях дали да е типо (щот търсех алфа 75,33 или уно турбо ) :D
Ми и аз да се обадя, някъде от началото, май около 10-ти ноември 2004 във форума, иначе около година по-рано присъствие в дир-а, макар и не много активно.
Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Регистриран на: 05 Ноември 2004 г.От тогава съм on-line във форума :D
Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza' Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear' Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" https://www.fiat-uno.org/
Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
Трезвен ТУК не пиша!
Un Italiano Vero
Коментар