sev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще поевтинеят ли авточастите след влизането ни в ЕС?
Collapse
X
-
gdd55
Ще се сетиш Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 бате Славчо, и километрите сабарят много цена всичко е над 250 000.Аз в Англия вземах една 406 1.9тди 110 коня 2001г за 6000 лева български париNino написа:Малко не съм съгласен с твърдението ти за цените специално в Италия.Не знам къде си гледал, но на 27-ми се върнах от Милано и Бергамо.Втрещен съм!!!Bratchedda написа:Наи-богата едвали.... Можеби наи-тъпа , щом ни работат и си мулчиме :D Всъщност писах темата , защото сравнявах цени на италиански коли в Германия, Италия и Авсрия. Ами познаите , там са по евтини от принас , а стандарта и качестото им едвали е по лошо и дори поръчка от мгаин в ЕС предлагат ако купиш много части предлагат доста добри цени кате имам предвид че правят намаления. А тука ни ги продават на някакви безумни цени, че чак като попиташ за отстъпка за по голям покупка се мръщят. А да не говориме ч някои части ги няма тука въобще и треа да чакаш пак поръчка и я доиде, я не. Та по добре си поръчи от Европа и хем намаление хем сичко има
Браво/Брава вече почти ги няма, а Пунто-II като моето под 5000 евро е немислимо.Говоря за НЕУДРЯНА кола, която плащаш и се качваш да караш.Което ме навежда на мисълта, че да имаме тези цени тук 99% е удряно, лашкано и незнам какво си!

беше като чистонова без забележки но на 260 000км ни масло гореше нито нещо тропаше абе ще се схваниш.Като се върнах в БГ и се качих пак на драгливият фиат....
който е уж на 170 000 в момента а го купих миналата година на 130 000 смешна работа само мошенници
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар