Темата е ясна. Не се интересувам от прозрения и "остроумия", а само от мненията на хора, които са карали такава кола или поне имат информация от първа ръка. Може и на лично, ако някой се срамува да пише за лада  .
 .

.
 .

.
 .

. Само 3-годишната гаранция също е притеснителна.
 . Само 3-годишната гаранция също е притеснителна. . Изключително нелюбезни, не те изслушват, изпяват си заучените фрази и бързат да прекратят разговора, все едно ги очаква опашка от озверели за нови лади клиенти
 . Изключително нелюбезни, не те изслушват, изпяват си заучените фрази и бързат да прекратят разговора, все едно ги очаква опашка от озверели за нови лади клиенти  .
 .

ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава ЖТД ама не баш
 ЖТД ама не баш ; 182A8.000 Брава
; 182A8.000 Брава . А за дачия докер - не, мерси. Не търся товарна кола или баничарка, а сравнително проходима кола, която да ме кефи и визуално, и като екстри. Не съм ловец или рибар, няма да карам офроуд. Трябва ми нещо по-проходимо от обикновена кола, с което да не мисля постоянно за дупки, надигнати шахти, коловози и неравности на пътя.
 . А за дачия докер - не, мерси. Не търся товарна кола или баничарка, а сравнително проходима кола, която да ме кефи и визуално, и като екстри. Не съм ловец или рибар, няма да карам офроуд. Трябва ми нещо по-проходимо от обикновена кола, с което да не мисля постоянно за дупки, надигнати шахти, коловози и неравности на пътя.

Само дано не ръждясва като Лада Нива, че...
 Само дано не ръждясва като Лада Нива, че...

Коментар